שווארמה פרגיות בתבנית בתנור, מתכון אש! את השווארמה הכין רון יוחננוב לפי מתכון תורכי ושרף את הרשת. ובצדק. הרבה זמן ראיתי את המתכון אבל רק השבוע, כשהיה מבצע בסופר של שווארמה פרגיות החלטתי לנסות להכין, ומה אגיד ומה אומר – הצלחה היסטרית!
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
הכנתי לכם סרטון קצרצר כדי שתראו בדיוק איך מכינים
הכנתי את השווארמה לילה לפני. מערבבים את הפרגיות עם כל התבלינים היטב ושמים בתבנית את הפרגיות אחד על השני ולוחצים היטב. אני השארתי לילה במקרר שכל התבלינים יספגו בעוף.
למחרת בבוקר, הפכתי שוב את הפרגיות ולתנור. יצא טעים אש! כאן אתם יכולים לראות את הפרגיות לפני שחתכתי.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
מציעה לכם לעשות הצגה עם ההגשה של השווארמה, זה עושה את העבודה. תניחו על קרש עץ, שימו מסביב חמוצים, טחינה ופיתות – ותחתכו לאורחים או למשפחה מול העיניים, זה עושה את העבודה ואו.
העיצוב החדש שלכם למטבח עם המטחנה החשמלית
קונים אחד לכם ואחד לילדים – השני בהנחה!
מחפשים עוד מתכונים לעוף?
מתכונים לעוף
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
שווארמה פרגיות בתבנית בתנור
שווארמה פרגיות בתבנית בתנור
סוויט דוליIngredients
- 1 קילו שווארמה פרגיות
- רבע כוס שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף תבלין שווארמה
- 1 כף גריל עוף
- 1 כפית ראס אל חנות
- 1 בצל יבש
Instructions
- שמים את הפרגיות בקערה, יוצקים שמן ומוסיפים את כל התבלינים
- מערבבים היטב את הפרגיות עם התבלינים
- אפשר להתחיל להכין, אני השארתי לילה במקרר מכוסה
- מוציאים מהקרר, יוצקים טיפת שמן על תבנית מוארכת ושמים את הפרגיות
- מניחים את הפרגיות אחת על השניה ומהדקים היטב
- אני אחרי הלילה, הפכתי שוב, כיסיתי בבצל ולתנור
- לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות בטורבו
- מכניסים את התבנית ואופים ללא כיסוי כ-45 דקות
- מוציאים, מניחים על קרש חיתוך ועם סכין פורסים פרוסות דקות דקות
- מוסיפים ליד טחינה, חמוצים ופיתות ויש לך מנה פצצה!