Go Back Email Link
שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות

שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות

סוויט דולי
שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות נפלא בטעמו
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים צמחוניים
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל קצוץ לקוביות
  • 2 גזר חתוך לקוביות
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות
  • 2 עגבניות
  • חצי קילו בורגול עבה
  • 1 כף אבקת מרק - לא חייבים
  • 1 כפית מלח
  • חצי כף פלפל שחור או פלפל אנגלי
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 4 כוסות מים רותחים

Instructions
 

  • יוצקים לסיר את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש דקות
  • מוסיפים את קוביות הגזר והקישואים ומערבבים הכל ביחד
  • חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לסיר ומערבבים הכל ביחד
  • נותנים לתבשיל להתבשל כחמש דקות עם כל הירקות ביחד
  • מוסיפים את התבלינים. מוסיפים אבקת מרק – לא חייבים,מלח פלפל ומערבבים הכל ביחד.
  • את הבורגול שהושרה במים מכניסים לסיר ומוסיפים מים רותחים ומערבבים הכל ביחד.
  • מביאים את התבשיל לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים עם מכסה ומבשלים כעשרים דקות.
  • לאחר עשרים דקות, התבשיל מוכן.
  • ניתן להוסיף עוד ירקות אם תרצו  כגון פטריות או קולרבי אם אתם אוהבים
Keyword שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות