Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות
סוויט דולי
שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות נפלא בטעמו
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
30
minutes
mins
Total Time
50
minutes
mins
Course
מתכונים צמחוניים
Cuisine
מטבח ים תיכוני
Ingredients
4
כפות
שמן
1
בצל קצוץ לקוביות
2
גזר חתוך לקוביות
2
קישואים חתוכים לקוביות
2
עגבניות
חצי
קילו
בורגול עבה
1
כף
אבקת מרק - לא חייבים
1
כפית
מלח
חצי
כף
פלפל שחור או פלפל אנגלי
2
כפות
רסק עגבניות
4
כוסות
מים רותחים
Instructions
יוצקים לסיר את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש דקות
מוסיפים את קוביות הגזר והקישואים ומערבבים הכל ביחד
חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לסיר ומערבבים הכל ביחד
נותנים לתבשיל להתבשל כחמש דקות עם כל הירקות ביחד
מוסיפים את התבלינים. מוסיפים אבקת מרק – לא חייבים,מלח פלפל ומערבבים הכל ביחד.
את הבורגול שהושרה במים מכניסים לסיר ומוסיפים מים רותחים ומערבבים הכל ביחד.
מביאים את התבשיל לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים עם מכסה ומבשלים כעשרים דקות.
לאחר עשרים דקות, התבשיל מוכן.
ניתן להוסיף עוד ירקות אם תרצו כגון פטריות או קולרבי אם אתם אוהבים
Keyword
שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות