Go Back Email Link
שטרודל גבינה מעלי פילו

שטרודל גבינה מעלי פילו

סוויט דולי
שטרודל גבינה מעלי פילו שמכינים בעשרים דקות
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 37 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלי פילו שימרית
  • 500 גרם גבינת כנען
  • 1 ביצה
  • 2 כפות גבינה לבנה 5%
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • שמן למריחה על הדפים

לצפוי מעל

  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות אבקת סוכר

Instructions
 

  • מכינים את הבלילה של הגבינה
  • את הגבינות מערבבים עם סוכר וביצה לתערובת אחידה וחלקה
  • פותחים את חבילת עלי הפילו
  • מניחים דף על משטח העבודה ומורחים בשמן
  • מניחים עליו עוד דף ומורחים בשמן
  • מניחים עליו עוד דף
  • מניחים בצד העליון של הדף שורה מתערובת הגבינה
  • מגלגלים את הרולדה עד הסוף ומניחים בתבנית
  • ככה מכינים את כל השטרודל שלנו, אפשר גם אחרי שמרחנו את הגבינה, לסגור בצדדים את עלי הפילו ולגלגל
  • מניחים את השטרודל בתבנית אפייה מורחים בביצה טרופה
  • מפזרים סוכר על השטרודל ומכניסים לתנור
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות עד שהשטרודל שלנו שחום
  • כשהוא יוצא מהתנור, מפזרים אבקת סוכר והיידה בתיאבון!
Keyword שטרודל גבינה מעלי פילו