מכינים את הבלילה של הגבינה
את הגבינות מערבבים עם סוכר וביצה לתערובת אחידה וחלקה
פותחים את חבילת עלי הפילו
מניחים דף על משטח העבודה ומורחים בשמן
מניחים עליו עוד דף ומורחים בשמן
מניחים עליו עוד דף
מניחים בצד העליון של הדף שורה מתערובת הגבינה
מגלגלים את הרולדה עד הסוף ומניחים בתבנית
ככה מכינים את כל השטרודל שלנו, אפשר גם אחרי שמרחנו את הגבינה, לסגור בצדדים את עלי הפילו ולגלגל
מניחים את השטרודל בתבנית אפייה מורחים בביצה טרופה
מפזרים סוכר על השטרודל ומכניסים לתנור
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות עד שהשטרודל שלנו שחום
כשהוא יוצא מהתנור, מפזרים אבקת סוכר והיידה בתיאבון!