מקלפים את התפוחים, חותכים לריבועים
במחבת עם נטורינה, מעבירים את התפוחים מוסיפים סוכר וקינמון ומערבבים הכל ביחד
מבשלים את התפוחים עד שהם מתרככים, מורידים מהאש ומקררים.
פותחים את הבצק ומרדדים
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
באמצע מורחים ממרח פרג
על הפרג מוסיפים את התפוחים המבושלים
בשני חלקי הבצק שבצד, חורצים עם סכין ומסמנים בצדדים פסים לאורך וחותכים את כל הבצק לפסים
את הריבוע האמצעי של הבצק למטה מכסים את התפוחים
אותו דבר עם הריבוע העליון., מכסים את התפוחים
מכסים עם רצועות הבצק את השטרודל כל פעם מעבירים פס בצק לצד השני
מורחים ביצה טרופה על הבצק
מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים מעל
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את השטרודל
אופים כשלושים דקות, כשהוא שחום מוציאים
מפזרים אבקת סוכר, ויש לכם שטרודל מושלם!