שטרודל תפוחים ופרג מבצק עלים פרווה, שטרודל מושלם פריך ומתפצח בפה, וכל ביס ממנו – חלום!
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי כדי שתראו איך מכינים את הרצועות על הבצק
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
רק שומעים את המילה שטרודל וכבר הלב מתרכך. ואני החלטתי לפנק את השטרודל שלנו לא רק עם תפוחים גם עם פרג, שאני משתגעת עליו. חברה שלי סיפרה לי שהם נסעו לוינה, ואני ישר עלה לי שטרודל לראש. אני משתגעת על אירופה עם כל הבניינים היפים שלה, נזכרת בערגה איך ישבנו בוינה, בבית קפה קטן כזה, הזמנתי שטרודל שכל כך חלמתי עליו. כבר הכנתי בעבר שטרודל עם עלי פילו, הפעם החלטתי להכין עם בצק עלים. אוהבת את הרעש של הבצק עלים אחרי האפייה, כשהוא מתפורר בפה.
הכי קל להכין שטרודל עם בצק של שימרית, שלא צריך מקפיא, הוא תמיד נמצא במקרר.
השטרודל שלנו יכול להיות טבעוני לחלוטין. הבצק טבעוני, התפוחים והפרג, אני מרחתי על הבצק ביצה טרופה, אם אתם בגירסה טבעונית, תוותרו על הביצה, ותשתמשו במים, מעט מים על הבצק וכיסוי של סוכר חום וקינמון.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
לקיצור תהליכים, השתמשתי במלית פרג שקונים בכל המרכולים.
רוצים להכין לבד? אין בעיה, בבקשה
מלית פרג למילוי עוגות קלה להכנה
תראו את השטרודל המהמם שלנו עם שכבת פרג ועליה תפוחים.
אחרי שגמרתי להכין את השטרודל,
פיזרתי מעל סוכר חום וקינמון
מה שיצר שכבה קריספית במיוחד לשטרודל שלנו.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגות תפוחים כאן
עוגות תפוחים
השטרודל עם התפוחים והפרג משגע!
שכבה קריספית, עם ביס מלא בפרג ותפוחים – ביס נהדר.

בואו להתכונן לחגים!
איזה סט תרצו לחג? שחור? זהב
כל המבצעים כאן –
לוחצים על השורה

שטרודל תפוחים ופרג מבצק עלים קל הכנה וטעים אש!
שטרודל תפוחים ופרג מבצק עלים
שטרודל תפוחים ופרג מבצק עלים
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית
- 3 תפוחים
- 2 כפוץ סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- 25 גרם נטורינה
- חצי כוס ממרח פרג
לציפוי
- 1 ביצה טרופה
- 1 כף סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- אבקת סוכר
Instructions
- מקלפים את התפוחים, חותכים לריבועים
- במחבת עם נטורינה, מעבירים את התפוחים מוסיפים סוכר וקינמון ומערבבים הכל ביחד
- מבשלים את התפוחים עד שהם מתרככים, מורידים מהאש ומקררים.
- פותחים את הבצק ומרדדים
- מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
- באמצע מורחים ממרח פרג
- על הפרג מוסיפים את התפוחים המבושלים
- בשני חלקי הבצק שבצד, חורצים עם סכין ומסמנים בצדדים פסים לאורך וחותכים את כל הבצק לפסים
- את הריבוע האמצעי של הבצק למטה מכסים את התפוחים
- אותו דבר עם הריבוע העליון., מכסים את התפוחים
- מכסים עם רצועות הבצק את השטרודל כל פעם מעבירים פס בצק לצד השני
- מורחים ביצה טרופה על הבצק
- מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים מעל
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את השטרודל
- אופים כשלושים דקות, כשהוא שחום מוציאים
- מפזרים אבקת סוכר, ויש לכם שטרודל מושלם!
לגירסה טבעונית
- במקום ביצה טרופה, פשוט מורחים מים על הבצק ומפזרים את הסוכר והקינמון