Go Back Email Link
שניצל אבוקדו חטיף אפוי

שניצל אבוקדו חטיף אפוי

סוויט דולי
שניצל אבוקדו חטיף אפוי קראנצ'י במיוחד
Prep Time 15 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 25 minutes
Course מתכונים בעשר דקות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 אבוקדו מקולף
  • 1 ביצה
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

Instructions
 

  • מקלפים את האבוקדו ופורסים אותו לפרוסות
  • טורפים ביצה בקערית ובקערית שניה שמים את פרורי הלחם
  • מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים במעט שמן
  • מעבירים פרוסת אבוקדו לביצה הטרופה ומערבבים היטב
  • מעבירים את האבוקדו לתערובת פירורי הלחם ועוטפים את האבוקדו היטב
  • מניחים על נייר האפייה
  • ככה מכינים את כל פרוסות האבוקדו בתבנית
  • בתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים כעשר דקות ולא יותר עד שהציפוי משחים
  • מוציאים ואפילו שחם לוקחים ביס ונהנים. בתיאבון.
Keyword שניצל אבוקדו חטיף אפוי