Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
שניצל אבוקדו חטיף אפוי
סוויט דולי
שניצל אבוקדו חטיף אפוי קראנצ'י במיוחד
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
25
minutes
mins
Course
מתכונים בעשר דקות
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
1
אבוקדו מקולף
1
ביצה
1
כוס
פירורי לחם
1
כפית
מלח
חצי
כפית
פלפל שחור
Instructions
מקלפים את האבוקדו ופורסים אותו לפרוסות
טורפים ביצה בקערית ובקערית שניה שמים את פרורי הלחם
מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים במעט שמן
מעבירים פרוסת אבוקדו לביצה הטרופה ומערבבים היטב
מעבירים את האבוקדו לתערובת פירורי הלחם ועוטפים את האבוקדו היטב
מניחים על נייר האפייה
ככה מכינים את כל פרוסות האבוקדו בתבנית
בתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כעשר דקות ולא יותר עד שהציפוי משחים
מוציאים ואפילו שחם לוקחים ביס ונהנים. בתיאבון.
Keyword
שניצל אבוקדו חטיף אפוי