שניצל אבוקדו חטיף אפוי קראנצ'י שמכינים בעשרים דקות. יופי של תוספת לארוחת ערב, מפתיע בטעמו, תוספת מפתיעה, טעימה ונהדרת לאירוח.
בואו לאינסטוש שלי – תראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שתראו כמה קל להכין הכנתי לכם סרטון
השבוע נפגשתי עם חברה שנולדה לבן שלה נכדה חדשה שנייה במספר. הנכדה הראשונה, הבכורה נמצאת במשבר עם התוספת שהגיעה למשפחה וגנבה לה את המקום.
סיפרתי לה שכשהבת שלי ילדה את הבן השני שלה, הוא זכה להתעלמות גמורה ממני כמעט שלושה חודשים, כדי שהבכור לא יקנא. לא הרגשתי שאני עושה משהו לא טוב. הגדול קבל את כל תשומת הלב.
היא סיפרה שהשבוע התארחו אצלה הילדים. כשאכלו בפינת האוכל, התינוקת שכבה בעגלה רחוקה מהמהומה, כדי שהרעש לא יפריע לה.
פתאום אמרה הגדולה שהיא הולכת לראות אם הקטנה בסדר. כולם עודדו אותה ואמרו לה "כל הכבוד מותק שאת דואגת ככה לאחותך".
ניגשה לעגלה ובקולי קולות אמרה "אמא, היא ישנה, כן-כן העינינם שלה עצומות"
ואם חשבתם שזה נגמר בזאת היא המשיכה לצעוק "יהלי יהלייייייייייייייי יהלייייייייייייייייייי את ישנה נכון?"
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן9– מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים בעשר דקות תמצאו כאן
מתכונים בעשר דקות
אני הוספתי לטעם רק מלח
אתם יכולים להוסיף שום, כורכום – כאמור מה שאתם אוהבים.
הטריק שבגללו הילדים ירוצו לשטוף ידיים
והאורחים ירצו לעצמם.
בואו תראו איך זה עובד כאן – סרטון הדגמה
נפתחה קבוצת פייסבוק למכירות.
ממחר מתחילות הגרלות ומחירי אדמה!
מוזמנים באהבה רק לוחצים כאן
אמהות ואבות קונים חכם
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הכי חשוב לאפות עשר דקות
לא להשאיר בתנור ולשכוח כי האבוקדו ימות לנו
תהנו אהובות ואהובים!
שניצל אבוקדו חטיף אפוי

שניצל אבוקדו חטיף אפוי
סוויט דוליIngredients
- 1 אבוקדו מקולף
- 1 ביצה
- 1 כוס פירורי לחם
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
Instructions
- מקלפים את האבוקדו ופורסים אותו לפרוסות
- טורפים ביצה בקערית ובקערית שניה שמים את פרורי הלחם
- מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים במעט שמן
- מעבירים פרוסת אבוקדו לביצה הטרופה ומערבבים היטב
- מעבירים את האבוקדו לתערובת פירורי הלחם ועוטפים את האבוקדו היטב
- מניחים על נייר האפייה
- ככה מכינים את כל פרוסות האבוקדו בתבנית
- בתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כעשר דקות ולא יותר עד שהציפוי משחים
- מוציאים ואפילו שחם לוקחים ביס ונהנים. בתיאבון.