Go Back Email Link
תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין

תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין

סוויט דולי
תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין תבשיל חגיגי לכל אירוע
Prep Time 50 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 50 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 2 ק"ג נתחי אוסובוקו
  • רבע כוס שמן
  • 2 בצלים
  • 5 שיני שום
  • 1 כוס יין אדום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 כוסות מים
  • 500 גרם פטריות טריות

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר רחב מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים מספר דקות
  • מניחים את נתחי הבשר על הבצל ומטגנים את נתחי הבצל משני הצדדים
  • נותנים לבשר להיחרך משני הצדדים היטב
  • מכסים עם מכסה ומבשלים כעשרים דקות שהבשר יצרב היטב
  • מוסיפים מים, מלח ופלפל שחור ויין אדום
  • מביאים לרתיחה, לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים לאט לאט
  • בינתיים מטגנים את הפטריות בסיר נפרד
  • קוצצים בצל, יוצקים שמן, קוצצים את הפטריות ומטגנים אותם עד שהן מתרככות
  • מוסיפים לפטריות כוס מים ומבשלים על אש נמוכה
  • מעבירים את הפטריות לסיר הבשר ומבשלים הכל ביחד על אש נמוכה עוד כשעה
  • מבשלים עד שהבשר רך. תבשיל נהדר!
Keyword תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין