יוצקים שמן לסיר רחב מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים מספר דקות
מניחים את נתחי הבשר על הבצל ומטגנים את נתחי הבצל משני הצדדים
נותנים לבשר להיחרך משני הצדדים היטב
מכסים עם מכסה ומבשלים כעשרים דקות שהבשר יצרב היטב
מוסיפים מים, מלח ופלפל שחור ויין אדום
מביאים לרתיחה, לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים לאט לאט
בינתיים מטגנים את הפטריות בסיר נפרד
קוצצים בצל, יוצקים שמן, קוצצים את הפטריות ומטגנים אותם עד שהן מתרככות
מוסיפים לפטריות כוס מים ומבשלים על אש נמוכה
מעבירים את הפטריות לסיר הבשר ומבשלים הכל ביחד על אש נמוכה עוד כשעה
מבשלים עד שהבשר רך. תבשיל נהדר!