תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין

תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין נמס בפה כמה שהוא רך

שתף
הדפסה
תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין
מה צריך

2 ק"ג נתחי אוסובוקו
רבע כוס שמן
2 בצלים
5 שיני שום
כוס יין אדום יבש רצוי קברנה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2-3 כוסות מים
500 גרם פטריות טריות

מה צריך

2 ק"ג נתחי אוסובוקו
רבע כוס שמן
2 בצלים
5 שיני שום
כוס יין אדום יבש רצוי קברנה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2-3 כוסות מים
500 גרם פטריות טריות

תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין

תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין, תבשיל בסיר אחד שיעשיר לכם כל ארוחה. השילוב של אוסובוקו, פטריות, ויין יכולה ליצור תחושה ייחודית של טעמים. היין יוצר מרקם עשיר וטעם מופלא לתבשיל. הבישול הארוך יוצר לנו תבשיל שנמס בפה.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

אוסובוקו הוא הנתח מורכב מבשר השריר שמקיף עצם מח עגולה, והקצב יידע לפרוס לכם אותו לרוחב כך שיווצרו פרוסות מעוגלות בעובי של כ-5 ס”מ. מה עושים עם זה?

האוסובוקו מתאים לבישול ארוך בסיר ולצלייה ארוכה בתנור. מקובל לפרוס את האוסובוקו לרוחב העצם ולאפשר למח העצם להשתחרר אל התבשיל. אוסובוקו טרי, מתאים באופן מושלם, לבישול הקדירה האיטי, בחום נמוך, למשך זמן ארוך, יחד עם תוספות כמו ירקות שורש ויין. הפעם בחרתי במקום ירקות להשתמש בפטריות ויין.

התבשילים העשויים מאוסובוקו, הם תבשילים הדורשים השקעה, עשירים בטעמם, מטופלים בהמון אהבה ודורשים זמן בישול ארוך. ולכן, התבשילים האלה הם ארוחה מפוארת וחגיגית לבני המשפחה.

הכנתי לכם סרטון איך מכינים תוכלו לראות כאן:

ונתחיל בהסברים,
ראשית, צורבים את נתחי הבשר על מחבת כל אחד לחוד
מה שנקרא "סוגרים" את נתחי הבשר בטיגון
אחרי שהנתחים טוגנו, מבשלים אותם ומוסיפים להם יין.
רצוי לבחור יין אדום שאתם אוהבים, יין יבש אדום איכותי
שאתם משתמשים בו גם לשתייה

תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין

 

אנחנו בישלנו את האוסובוקו על האש אבל ניתן בהחלט להעביר לתנור. הבישול האורך גורם לבשר להיות רך-רך, ובזמן האכילה הוא ממש נמס ומתפרק בפה.

עוד מתכונים לבשר תמצאו כאן
מתכונים לבשר

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

תבשיל חגיגי וטעים ומתאים לכל ארוחה

תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין

תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין

 

תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין

סוויט דולי
תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין תבשיל חגיגי לכל אירוע
Prep Time 50 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 50 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 2 ק"ג נתחי אוסובוקו
  • רבע כוס שמן
  • 2 בצלים
  • 5 שיני שום
  • 1 כוס יין אדום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 כוסות מים
  • 500 גרם פטריות טריות

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר רחב מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים מספר דקות
  • מניחים את נתחי הבשר על הבצל ומטגנים את נתחי הבצל משני הצדדים
  • נותנים לבשר להיחרך משני הצדדים היטב
  • מכסים עם מכסה ומבשלים כעשרים דקות שהבשר יצרב היטב
  • מוסיפים מים, מלח ופלפל שחור ויין אדום
  • מביאים לרתיחה, לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים לאט לאט
  • בינתיים מטגנים את הפטריות בסיר נפרד
  • קוצצים בצל, יוצקים שמן, קוצצים את הפטריות ומטגנים אותם עד שהן מתרככות
  • מוסיפים לפטריות כוס מים ומבשלים על אש נמוכה
  • מעבירים את הפטריות לסיר הבשר ומבשלים הכל ביחד על אש נמוכה עוד כשעה
  • מבשלים עד שהבשר רך. תבשיל נהדר!
Keyword תבשיל אוסובוקו עם פטריות ביין

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים