יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל לאט לאט עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
מטגנים את הבשר מצד אחד עד שהוא משחים
אחרי שקוביות הבשר השחימו הופכים לצד השני
מזיזים את הקוביות ומוסיפים את האסדו ומטגנים אותו גם
מטגנים את האסדו היטב משני הצדדים
מוסיפים את כל התבלינים על האסדו, את שיני השום הפרוסות
יוצקים את היין ומערבבים הכל ביחד
שמים את האסדו באמצע משני הצדדים את קוביות הצלי
מקלפים את תפוחי האדמה והגזר וחותכים לקוביות
מפזרים תפוחי אדמה וגזר על הכל מלמעלה נותנים לכל המצרכים עירבוב
יוצקים את המים על התבשיל ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש והיידה שלוש שעות לא נוגעים בסיר משאירים להתבשל על אש קטנה
מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרו, ואפשר גם יותר משלוש שעות אצלי הבשר ישב אפילו ארבע.
תבשיל מושלם לשבת!