תבשיל ארטישוק ירושלמי בטטה קסביה
סוויט דולי
תבשיל ארטישוק ירושלמי בטטה קסביה תבשיל חגיגי לכל ארוחה
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 1 hour hr
Total Time 20 minutes mins
Course מתכונים לירקות
Cuisine מטבח ישראלי
- 20 יחידות ארטישוק ירושלמי
- 1 בצל
- 5 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
- כוס וחצי מים
יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצל לקוביות ומוסיפים לשמן
מאדים את הבצל עד לגוון שחום שקוף
בינתיים מקלפים את הארטישוק הירושלמי וחותכים לפרוסות
לבצל השחום מוסיפים את פרוסות הארטישוק הירושלמי ומטגנים מספר דקות
הופכים כל פעם את הארטישוק הירושלמי ומטגנים היטב מכל הצדדים
מוסיפים מלח, פלפל שחור ושום ומערבבים
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ40 דקות עד שהתבשיל רך.
Keyword תבשיל ארטישוק ירושלמי בטטה קסביה