לפני שמתחילים רצוי להשרות את הבורגול והחיטה במים לכמה שעות
אם אתם קצרים בזמן שימו במים רותחים לפחות שעה
יוצקים שמן לסיר, קוצצים בצל, שום ומוסיפים לסיר
מאדים את הבצל והשום עד לקבלת גוון שחום
בינתיים שוטפים את האורז, הבורגול והחיטה היטב
עד שהבצל משחים משרים את הכל במים
כשהבצל השחים, מסננים את המים ומעבירים את החיטה הבורגול והאורז לסיר
מטגנים כחמש דקות את הכל ביחד
מוסיפים את השום, פפריקה ותבלין גריל עוף וצובעים את כל הקטניות באדום ומערבבים
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מסתיימים
שימו לב שלא ישרף לכם, אם צריך תוסיפו עוד חצי כוס מים עד שהחיטה רכה.
מורידים ומתחילים לאכול ישר מהסיר עם כף כמה שזה טעים. בתיאבון!