ראשית מכינים את הירקות, חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ואת הגזרים לרצועות
יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל על אש נמוכה עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
מטגנים מצד אחד וכשהן שחומות הופכים לצד השני
מטגנים את הבשר היטב, זה מה שיעשה את הבשר רך ועסיסי
כשהבשר שחום, מפזרים את התבלינים על הבשר
מוסיפים שיני שום ואת העגבניות המרוסקות
מערבבים ומטגנים הכל ביחד
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגזר
מערבבים הכל ביחד ומטגנים הכל ביחד לפחות חמש דקות
מוסיפים מים, מוסיפים תבלינים, מוסיפים עלי דפנה ומביאים לרתיחה
כשהסיר רתח, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט על אש נמוכה עד שהבשר רך
אחרי כשעה טועמים מהרוטב, אולי צריך להוסיף עוד קצת מלח או פלפל, תבדקו.
אם המים עומדים להיגמר תוסיפי עוד חצי כוס ותנו לבשל להתבשל לאט לאט
תבשיל מופלא בטעמו שמתאים גם לקיץ. בתיאבון.