יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל לאט לאט עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
מטגנים מצד אחד היטב עד שהבשר משנה צבעו לשחום
כשהבשר משחים, הופכים את הבשר לצד השני ומטגנים היטב מהצד השני עד לקבלת גוון שחום
מטגנים את הבשר מכל הצדדים בלי להסס עם הזמן, קחו את הזמן זה רק יעשה טוב לבשר
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות
כשהבשר שחום, מפזרים את התבלינים על הבשר ומערבבים את הבשר עם התבלינים
מפזרים גם את שיני השום בכל הסיר
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר ומערבבים הכל ביחד ומטגנים מספר דקות
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
טועמים קצת מהתבשיל לראות אם צריך להוסיף תבלינים ואם לא, סוגרים עם מכסה ומעבירים לתנור
לתנור שחומם מראש ל - 130 מעלות מכניסים את הסיר לשלוש שעות
הזמן בתנור יעשה לו טוב, רק שימו לב שלא ישרף
אפשר לבדוק ואם צריך מוסיפים חצי כוס מים
אחרי כשלוש שעות מוציאים את הסיר, פותחים בזהירות את המכסה כי זה חם, אבל לא מתאפקים וטועמים ואומרים - ואו. טעים אש!