תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף

תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף מחמם את הגוף והנשמה

שתף
הדפסה
תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף
מה צריך

500 גרם קוביות בשר כתף מס' 5
6 תפוחי אדמה
2 בצל
5 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
כף פפריקה אדומה מתוקה בשמן
כפית פפריקה חריפה – לא חייבים
1 כף גריל עוף
8 שיני שום
3 כוסות מים

מה צריך

500 גרם קוביות בשר כתף מס' 5
6 תפוחי אדמה
2 בצל
5 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
כף פפריקה אדומה מתוקה בשמן
כפית פפריקה חריפה – לא חייבים
1 כף גריל עוף
8 שיני שום
3 כוסות מים

תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף

תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף. בחורף, כשהטמפרטורות צונחות, אין כמו תבשיל חם ומנחם שממלא את הבית בניחוחות משכרים ומחמם את הגוף והנשמה.

תבשיל בשר ותפוחי אדמה הוא ארוחה משפחתית מושלמת, במיוחד לארוחות שבת. אצלנו מעדיפים את הסיר הזה על החמין. תמיד הוא נגמר ראשון.

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי

תבשיל מלא בטעמים, שעם חלה ליד הוא הולך נהדר. טובלים את החלה ברוטב. הבשר נמס בפה, תפוחי האדמה ספגו את הרוטב, תבשיל נהדר.

הפעם הוספתי לתבשיל רק תפוחי אדמה אבל אתם בהחלט יכולים להוסיף ירקות נוספים כמה שאתם אוהבים. גזר, בטטה, ירקות שורש, לכו על זה. אבל תאמינו לי גם הבשר עם התפוחי אדמה היה סיר מופלא בטעמו.

 

תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ

רוצים גם להגיש בתבנית אמייל מדהימה?

בבקשה כל המבחר של המוצרים כאן
החנות של דולי

סלט סלק של חורף

מחפשים עוד מתכונים לבשר?
מתכונים לבשר

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

תבשיל נפלא מלא בטעמים שאתם תהנו מכל ביס

תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף

 

תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף

 

תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף

סוויט דולי
תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף טעים אש!
Prep Time 40 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 3 hours 40 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 500 גרם קוביות בשר כתף מס' 5
  • 6 תפוחי אדמה
  • 2 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף גריל עוף
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • 8 שיני שום
  • 3 כוסות מים

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
  • מטגנים את הבצל לאט לאט עד שהוא משחים
  • מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
  • מטגנים מצד אחד היטב עד שהבשר משנה צבעו לשחום
  • כשהבשר משחים, הופכים את הבשר לצד השני ומטגנים היטב מהצד השני עד לקבלת גוון שחום
  • מטגנים את הבשר מכל הצדדים בלי להסס עם הזמן, קחו את הזמן זה רק יעשה טוב לבשר
  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות
  • כשהבשר שחום, מפזרים את התבלינים על הבשר ומערבבים את הבשר עם התבלינים
  • מפזרים גם את שיני השום בכל הסיר
  • מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר ומערבבים הכל ביחד ומטגנים מספר דקות
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
  • טועמים קצת מהתבשיל לראות אם צריך להוסיף תבלינים ואם לא, סוגרים עם מכסה ומעבירים לתנור
  • לתנור שחומם מראש ל - 130 מעלות מכניסים את הסיר לשלוש שעות
  • הזמן בתנור יעשה לו טוב, רק שימו לב שלא ישרף
  • אפשר לבדוק ואם צריך מוסיפים חצי כוס מים
  • אחרי כשלוש שעות מוציאים את הסיר, פותחים בזהירות את המכסה כי זה חם, אבל לא מתאפקים וטועמים ואומרים - ואו. טעים אש!
Keyword תבשיל בשר ותפוחי אדמה מנחם לחורף

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים