Go Back Email Link
תבשיל טופו עם פטריות וברוקולי

תבשיל טופו עם פטריות וברוקולי

סוויט דולי
תבשיל טופו עם פטריות וברוקולי ללא גלוטן
Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 45 minutes
Course מתכונים ללא גלוטן
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 300 גרם טופו
  • 3 כפות קורנפלור
  • 5 כפות שמן
  • רבע כוס סויה
  • 3 שיני שום
  • 2 כוסות פרחי ברוקולי
  • 250 גרם פטריות טריות -סלסלה מהסופר
  • רבע כוס קארי ירוק
  • 1 כף קארי צהוב
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 400 מל קרם קוקוס - 1 קופסת שימורים

Instructions
 

  • מוציאים את הטופו מהשקית ומייבשים היטב
  • חותכים את הטופו לפרוסות ואחרי זה לקוביות
  • לקערה עם קורנפלור מכניסים את קוביות הטופו ומערבבים היטב
  • עוטפים את קוביות הטופו עם הקורנפלור
  • יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם מעבירים את קוביות הטופו לטיגון
  • מטגנים את הקוביות לגוון שחום
  • יוצקים רוטב סויה על הטופו ומטגנים את הטופו עם הרוטב
  • מטגנים מספר דקות עד שהקוביות משחימות, מוציאים מהמחבת ומעבירים לצלחת בינתיים
  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את השום, מוסיפים את הברוקולי ומטגנים
  • מוסיפים את הפטריות ומקפיצים ומאדים את כל הירקות ביחד
  • יוצקים לסיר עם הירקות את קרם הקוקוס
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור, קארי ירוק ואבקת קארי צהובה ומערבבים
  • מוסיפים את קוביות הטופו, מערבבים הכל ביחד
  • מבשלים את התבשיל ביחד כמה דקות. אם אתם אוהבים כוסברה אפשר לפזר על התבשיל חופן כוסברה
  • בתיאבון!
Keyword תבשיל טופו עם פטריות וברוקולי