מוציאים את הטופו מהשקית ומייבשים היטב
חותכים את הטופו לפרוסות ואחרי זה לקוביות
לקערה עם קורנפלור מכניסים את קוביות הטופו ומערבבים היטב
עוטפים את קוביות הטופו עם הקורנפלור
יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם מעבירים את קוביות הטופו לטיגון
מטגנים את הקוביות לגוון שחום
יוצקים רוטב סויה על הטופו ומטגנים את הטופו עם הרוטב
מטגנים מספר דקות עד שהקוביות משחימות, מוציאים מהמחבת ומעבירים לצלחת בינתיים
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את השום, מוסיפים את הברוקולי ומטגנים
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים ומאדים את כל הירקות ביחד
יוצקים לסיר עם הירקות את קרם הקוקוס
מוסיפים מלח, פלפל שחור, קארי ירוק ואבקת קארי צהובה ומערבבים
מוסיפים את קוביות הטופו, מערבבים הכל ביחד
מבשלים את התבשיל ביחד כמה דקות. אם אתם אוהבים כוסברה אפשר לפזר על התבשיל חופן כוסברה
בתיאבון!