יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות מהבצל ומטגנים את הבצל לגוון שחום
מכניסים את הסטייקים ומטגנים היטב כל אחד מכל הצדדים
מטגנים אותם מספר דקות
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגזר ומטגנים גם אותם מספר דקות
מסדרים את הירקות והסטייקים בסיר, מוסיפים שיני שום
מתבלים במלח, פלפל שחור וזורקים פנימה 2 פלפלים אדומים חריפים
מוסיפים את עלי הסלרי, יוצקים מים רותחים ומביאים לרתיחה
כשהסיר רותח, מנמיכים את האש ומבשלים כשלוש שעות על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך
משנה את צבעו, הריח בכל הבית משגע וכולם רצים לראות מה מתבשל בסיר
מגישים לכל אחד צלחת ושומעים את הקולות ואם מבקשים לחם לרוטב תדעו שהכי הצליח לכם. בתיאבון!