תבשיל קינואה אדומה עם פטריות
סוויט דולי
תבשיל קינואה אדומה עם פטריות,תבשיל טבעוני קל הכנה
Prep Time 30 minutes mins
Cook Time 30 minutes mins
Total Time 1 hour hr
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח ישראלי
- 1 כוס קינואה אדומה מבושלת
- 2 כפות שמן
- 250 גרם פטריות חורש
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 2 כפות סויה
- 1 כף רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
לבישול הקינואה, שמים בסיר כוס קיואה עם שתי כוסות מים, מעט שמן טיפת מלח ומבשלים.
מרתיחים את הקינואה ומנמיכים את האש ומבשלים עד שהיא מוכנה
כשהקינואה מוכנה, מורידים מהאש ושמים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים שיני שום ומטגנים
חותכים את הפטריות לפרוסות ומטגנים אותם עד שהן משחימות
מוסיפים את הרטבים ומערבבים את הפטריות עם הרטבים
מקפיצים פנימה את הקינואה ומערבבים הכל ביחד.
המנה שלכם מוכנה. בתיאבון!
Keyword תבשיל קינואה אדומה עם פטריות