תבשיל קינואה אדומה עם פטריות, תבשיל בריא טבעוני טעים, קל הכנה ועם המון יתרונות בריאותיים.
בואו לכאן טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
קינואה היא אחת ממזונות הבריאות הפופולריים ביותר בעולם. קינואה נחשבת למזון על.
ללא-גלוטן, עשירה בחלבון והיא אחת מהמזונות הצמחיים היחידים המכילים את כל תשע חומצות האמינו החיוניות. היא גם עשירה בסיבים, מגנזיום, ויטמיני-בי, ברזל, אשלגן, סידן, זרחן, ויטמין E ומספר נוגדי-חמצון מועילים אחרים.
קיימים שלושה סוגים עיקריים: קינואה לבנה, אדומה ושחורה.
אני השתמשתי הפעם בקינואה האדומה אליה צירפתי פטריות, שהקפיצה את הטעם של המנה. אתם יכולים להוסיף כל ירק שתאהבו כמו גזר, ברוקולי להשבחת המנה. אני הסתפקתי בפטריות כי אני מאד אוהבת
עוד מתכונים עם קינואה תמצאו כאן
שבעה מתכונים עם קינואה
איך מבשלים קינואה?
לפני שמתחילים שוטפים את הקינואה היטב,
כדי למנוע מרירות בטעם לאחר הבישול.
מבשלים את הקינואה כמו אורז,
כוס קינואה, שתי כוסות מים, מעט שמן, מעט מלח
ומבשלים עד שהגרגרים הופכים לשקופים עם טבעת מסביב.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תבשיל טבעוני טעים וקל הכנה
תוספת נהדרת לארוחה
תבשיל קינואה אדומה עם פטריות

תבשיל קינואה אדומה עם פטריות
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס קינואה אדומה מבושלת
- 2 כפות שמן
- 250 גרם פטריות חורש
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 2 כפות סויה
- 1 כף רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
Instructions
- לבישול הקינואה, שמים בסיר כוס קיואה עם שתי כוסות מים, מעט שמן טיפת מלח ומבשלים.
- מרתיחים את הקינואה ומנמיכים את האש ומבשלים עד שהיא מוכנה
- כשהקינואה מוכנה, מורידים מהאש ושמים בצד.
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים שיני שום ומטגנים
- חותכים את הפטריות לפרוסות ומטגנים אותם עד שהן משחימות
- מוסיפים את הרטבים ומערבבים את הפטריות עם הרטבים
- מקפיצים פנימה את הקינואה ומערבבים הכל ביחד.
- המנה שלכם מוכנה. בתיאבון!