Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
תבשיל קישואים ואפונה אביבי
סוויט דולי
תבשיל קישואים ואפונה אביבי שמכינים בעשרים דקות
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course
מתכונים לצמחוניים
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
3
כפות
שמן
1
בצל
2
שיני שום כתוש
3
קישואים
400
גרם
אפונה ירוקה (חצי שקית קפואה)
1
כוס
פרחי ברוקולי
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
רבע
כוס
מיץ לימון סחוט
Instructions
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים לגוון שקוף
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים הכל ביחד
את הקישואים פורסים במנדולינה לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר
מטגנים הכל ביחד
מוסיפים גם את האפונה, המופשרת ומקפיצים הכל ביחד
מוסיפים מלח, פלפל שחור, מיץ לימון סחוט, מים ומבשלים הכל ביחד עשר דקות
מוסיפים לקראת הסוף את פרחי הברוקולי לקישוט. בתיאבון!
אפשר להוסיף לפני ההגשה 2-3 גדושות בחמאת בוטנים ולערבב עם התבשיל זה מקפיץ את התבשיל.
Keyword
תבשיל קישואים ואפונה אביבי