משרים 2 פרוסות חלה במים כמה דקות, סוחטים, מייבשים ומעבירים לקערה
מוסיפים את הבשר הטחון לקערה עם החלה הסחוטה
מוסיפים את הפטרוזיליה, כותשים שיני שום ומוסיפים לבלילה
מוסיפים חצי כוס בורגול שטוף ויבש
מוסיפים את התבלינים; מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי ומערבבים הכל ביחד
נותנים לתערובת לעמוד בצד ובינתיים מכינים את הסיר
יוצקים לסיר שמן ובצל קצוץ ומאדים את הבצל
אחרי מספר דקות מוסיפים תבלינים לסיר: כורכום, מלח, פלפל שחור,
מערבבים הכל ביחד
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומוסיפים לסיר מטגנים הכל ביחד
מוסיפים לתבשיל את הבירה מוסיפים כוס מים ומערבבים ומביאים לרתיחה
לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומוסיפים קציצות לתבשיל
מסדרים את הקציצות מסביב, מערבבים את התבשיל שהמים יצפו את הקציצות
לאחר ששמתם את כל הקציצות בתבשיל, מנמיכים את האש
מבשלים את הסיר כחצי שעה עד ארבעים דקות עד שכל הנוזלים נספגים בתפוחי האדמה
תבשיל מלא טעמים ונהדר!