יוצקים שמן למחבת, מוסיפים ריבועי בצל ומטגנים
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
חותכים את הפרגיות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר
מטגנים את הפרגיות עד שהן מטגנות מכל הצדדים
לא חייבים טיגון מלא כי מבשלים אותן עוד
מוציאים את הפרגיות מהסיר
מוסיפים לסיר ריבועי קישואים ומטגנים אותם גם
מוסיפים מלח, פלפל שחור, פרוסות שום את תבלין העוף, כורכום, כוס מים ומבשלים הכל ביחד עד לרתיחה
מנמיכים את האש
ממלאים את תחתיות הארטישוק בפרגיות ומוסיפים את התחתיות לסיר
אם נשארו פרגיות מפזרים מסביב, אם צריך מוסיפים עוד חצי כוס מים
מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות עד שכל התבשיל סופג טעמים
מגישים לשולחן ונהנים מכל ביס!