Go Back Email Link
תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

סוויט דולי
תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות מנה נהדרת לחג
Prep Time 30 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 20 minutes
Course מתכונים לבשר ולעוף
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 2 בצל
  • 2 קישואים
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כורכום
  • 1 כף תבלין גריל עוף
  • 250 גרם פרגיות
  • 1 כוס מים
  • 8 תחתיות ארטישוק

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים ריבועי בצל ומטגנים
  • מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • חותכים את הפרגיות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר
  • מטגנים את הפרגיות עד שהן מטגנות מכל הצדדים
  • לא חייבים טיגון מלא כי מבשלים אותן עוד
  • מוציאים את הפרגיות מהסיר
  • מוסיפים לסיר ריבועי קישואים ומטגנים אותם גם
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור, פרוסות שום את תבלין העוף, כורכום, כוס מים ומבשלים הכל ביחד עד לרתיחה
  • מנמיכים את האש
  • ממלאים את תחתיות הארטישוק בפרגיות ומוסיפים את התחתיות לסיר
  • אם נשארו פרגיות מפזרים מסביב, אם צריך מוסיפים עוד חצי כוס מים
  • מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות עד שכל התבשיל סופג טעמים
  • מגישים לשולחן ונהנים מכל ביס!
Keyword תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות