תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

שתף
הדפסה
תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות
מה צריך

8 תחתיות ארטישוק
5 כפות שמן
2 בצל
5 שיני שום פרוסות
1כפית מלח
1כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
1 כף תבלין גריל עוף
250 גרם פרגיות
1 כוס מים

מה צריך

8 תחתיות ארטישוק
5 כפות שמן
2 בצל
5 שיני שום פרוסות
1כפית מלח
1כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
1 כף תבלין גריל עוף
250 גרם פרגיות
1 כוס מים

תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות, תהייה מנה חגיגית נוספת נהדרת לחג.

בעבר הכנתי תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב לימוני שהיו נהדרים וטעימים. לכבוד ראש השנה החלטתי לגוון ולמלא תחתיות ארטישוק עם הפרגיות, מה שיצר מנה נהדרת בטעמה.

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן55 – מתכונים לווטצ'אפ

בפעם הקודמת שהכנתי את הארטישוק הממולא, הכנתי עם רוטב לימוני שמאד אהבו אצלנו.
בפעם, בגלל הפרגיות החלטתי שאני אכין בטעם אחר ללא הלימון. מה שכן, גם הפעם הוספתי קישואים לתבשיל ויצאה מנה נהדרת.

אם אתם מחפשים מנה מרשימה וטעימה לחג – בבקשה – יופי של מנה.

תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

מחפשים מתנות לחג? בבקשה כל המבצעים כאן
רק לוחצים ומגיעים

 

עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף

אני התחלתי את הכנת התבשיל עם טיגון הפרגיות כדי שיתפסו צבע. לא חייבים לטגן הרבה כי גם ככה נבשל את התבשיל על האש והפרגיות יתבשלו.

תנו לתבשיל להתבשל לאט לאט על האש ויהיה לכם יופי של סיר.

תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

שיהיה חג שמח וטעים לכולנו,
רק עם בשורות טובות.

תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

 

תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות


תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

סוויט דולי
תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות מנה נהדרת לחג
Prep Time 30 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 20 minutes
Course מתכונים לבשר ולעוף
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 2 בצל
  • 2 קישואים
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כורכום
  • 1 כף תבלין גריל עוף
  • 250 גרם פרגיות
  • 1 כוס מים
  • 8 תחתיות ארטישוק

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים ריבועי בצל ומטגנים
  • מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • חותכים את הפרגיות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר
  • מטגנים את הפרגיות עד שהן מטגנות מכל הצדדים
  • לא חייבים טיגון מלא כי מבשלים אותן עוד
  • מוציאים את הפרגיות מהסיר
  • מוסיפים לסיר ריבועי קישואים ומטגנים אותם גם
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור, פרוסות שום את תבלין העוף, כורכום, כוס מים ומבשלים הכל ביחד עד לרתיחה
  • מנמיכים את האש
  • ממלאים את תחתיות הארטישוק בפרגיות ומוסיפים את התחתיות לסיר
  • אם נשארו פרגיות מפזרים מסביב, אם צריך מוסיפים עוד חצי כוס מים
  • מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות עד שכל התבשיל סופג טעמים
  • מגישים לשולחן ונהנים מכל ביס!
Keyword תחתיות ארטישוק ממולאות בפרגיות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים