שוטפים את התפוחים היטב
מוציאים את ליבת התפוח עם כף פריזאית
מקלפים את התפוחים מהקליפה
שמים את התפוחים בקערה עם מים ולימון שלא ישחירו
מוציאים את הבצק מהמקרר ופורסים על משטח העבודה
חותכים שמונה פסים לאורך שיהיו לנו תשעה פסי בצק
מערבבים בקערה סוכר וקינמון
מייבשים את התפוחים וטובלים תפוח בסוכר וקינמון
סביב כל תפוח עם סוכר וקינמון עוטפים אותו בפס בצק
מהדקים את הבצק היטב לתפוח
מקשטים עם העלים למעלה ומציירים על העלה פסים
שמים בכל תפוח קוביות שוקולד בטעם האהוב עליכם
על נייר אפייה מניחים את התפוחים בתבנית
מורחים על הבצק ביצה טרופה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים את התפוחים כשלושים דקות עד שהם משחימים
אפשר לבזוק אבקת סוכר
אפשר להגיש עם קצפת או גלידה ולהגיד - שנה טובה ומתוקה!