מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים.
מבשלים כחצי שעה עד שהם מתרככים אולם לא מתפוררים.
מוציאים מהמים החמים ומקררים את תפוחי האדמה.
בינתיים מכינים את הפטריות.
שמים בסיר שמן ואת קוביות הבצל ונטגן את הבצל.
את הפטריות יש לחתוך לריבועים
כשהבצל שחום, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כעשר דקות.
נכין את תפוחי האדמה.
עם סכין חותכים את כיפת תפוחי האדמה
בסרט תוכלו לראות הדגמה מדויקת איך עשיתי את זה.
מרוקנים את כל תפוחי האדמה, מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה.
מכינים את המילוי - את תוכן תפוחי האדמה שהעברנו לתבנית, מועכים לפירה
מוסיפים לקערה את הגבינות, הביצה, הפטריות והשמנת לבישול.
מוסיפים מלח ופלפל שחור ונערבב הכל ביחד.
ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת המוכנה.
מפזרים מעל פתיתי גבינה צהובה
מזליפים מעט שמן זית ולתנור.
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את תפוחיהאדמה הממולאים
ואופים כשעה עד שהם מתרככים.
מגישים חם. הם פשוט נהדרים!