גלידת שוקולד ביתית בשלושה מצרכים – גלידה עם סרטון הכנה
ואיך שאנחנו נפגשות אני יודעת שיש לה משהו חדש לספר לי.
מזהה עליה מקילומטרים. אנחנו חברות שנים והאור שזורח ממנה, החיוך שלא יורד לה מהפרצוף, מספרים לי שהיא מאושרת.
"קדימה, ספרי, מה האור הזה על הפנים שלך?"
פרצה בצחוק "לא-יודעת-על-מה-את-מדברת"
"נו-נו אל תשחקי איתי משחקים. לא מבינה עד עכשיו איך לא סיפרת לי"
"גם לא דיברנו הרבה זמן וגם אני לא ידעתי איך לאכול את זה"
"שוט. איך קוראים לו?איפה פגשת אותו?כמה זמן זה כבר נמשך? דברי!"
והיא סיפרה.
היא סיפרה איך באמצע החיים בלי להתכוון, בלי לתכנן פגשה אהבה חדשה.
אהבה שנותנת לה טעם חדש לחיים.
לכבוד האושר החדש של החברה שלי,
הכנתי גלידת שוקולד ביתית בשלושה מצרכים.
גלידה שמערבבים קצפת עם נוטלה, מטמינים בתוכה כדורי גאנש.
שלא יודעים מה יש בתוכה עד שטועמים.
הטמנתי גם נשיקות מרנג שיהיה הכי מעניין
וכשמגישים מפזרים עליה עוד הפתעות.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הגלידה טעימה, חלומית ואפשר לאכול ממנה גם בלי כפית.
עוד מתכונים לגלידות לחצו כאן
מתכונים לגלידות
עוד מתכונים שילדים אוהבים תמצאו כאן
מתכונים לילדים
גלידת שוקולד ביתית בשלושה מצרכים
מה צריך בשביל גלידת שוקולד ביתית בשלושה מצרכים?
1 שמנת מתוקה
1 כוס נוטלה חד פעמית חמה ( כחמש כפות גדושות)
כ-15 נשיקות מרנג קטנות מוכנות.
כוס גנאש מוכן.
מכינים גאנש ומקררים במקרר עד שהנוזל נהפך למוצק.
איך מכינים גאנש?
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
בסיר מרתיחים שמנת מתוקה.
לאחר שרתחה מכבים את האש.
מוסיפים את השוקולד ונותנים לזה לעמוד כעשר דקות.
מערבבים הכל ביחד עד לקבלת עיסה אחידה.
מקררים במקרר עד שהנוזל הופך למוצק.
איך מכינים גלידת שוקולד ביתית בשלושה מצרכים?
בקערת מקסר מקציפים את הקצפת שתהיה יציבה.
מוסיפים הנוטלה ומערבבים ביחד.
נוצר לנו מוס שוקולד.
יוצקים את המוס לתבנית הגשה.
מוציאים הגאנש המוצק מהמקרר ועם כף מוציאים גוש על משטח חיתוך וחותכים לקוביות.
את הקוביות/כדורים שמים על המוס ומטמינים עם קש בתוך המוס.
חוזרים על הפעולה שוב כדי שהגלידה תהיה מלאה עם כדורי גאנש בתוכה.
מפזרים נשיקות על המוס ומטמינים עם קש.
את שארית הגאנש שמים לכמה שניות במיקרו לקבלת שוב נוזל ויוצקים על המוס מעל.
עם קש מערבבים את הגאנש שיתערבב עם הגלידה.
מכניסים למקפיא לכמה שעות.
בעת ההגשה אפשר לפזר מעל שוקולד, כדורי שוקולד, נשיקות וכל מה שיעלה בדעתכם.
והכי חשוב – אפשר לאכול אותה גם בלי כפית(:
אושר ואור בעיניים לשבת חברימים!