איך מכינים פשטידת כרובית ותרד
פשטידת כרובית ותרד מגיעה היום בלי סיפור.
יש פעמים כאלה גם, שהמוח ריק, ששום סיפור לא מתאים לי לפשטידה הזו,
אבל יום שני והיא מתאימה לנוהל בריאות של תחילת השבוע
היא טעימה להפליא ולכן היא תייצג את עצמה בכבוד בלי סיפור.
הכרובית היא אחד הירקות הבריאים והמועילים ביותר לגוף האנושי.
לא רבים יודעים זאת, אך בשר הירק אותו אנו אוכלים הוא למעשה התפרחת שלו.
מנה אחת של כרובית מכילה 77% מכמות ויטמין C המומלצת ליום, היא מסוגלת לפעול ברמת ה-DNA ולהילחם כך בסרטן ובדלקות,
היא מחזקת את המערכת החיסונית שלנו והיא מזון מושלם לדיאטה.
אני קראתי על זה – פה
הכרובית נהפכה ליקירת המקרר אצלנו בזמן האחרון.
אחרי שמיציתי את האפשרויות של כרובית בתנור או מרק כרובית
החלטתי לגוון והוספתי לכרובית תרד והפכתי אותה לפשטידה טעימה.
לא בשלתי את הכרובית לפני, חתכתי לפרחים ושמתי במיקרו עשר דקות.
הוספתי התרד, ביצים, גבינה מלוחה מלח ופלפל
ויש לנו יופי של פשטידה לארוחת ערב.
פשטידת כרובית ותרד היא פשטידה שמכינים ממש במהירות.
במקום לבשל את הכרובית,קוצצים אותה דק-דק,
גם חוסך זמן וגם טעים מאד. כדי ללכת על בטוח שמתי אותה מספר דקות במיקרו
וכך חסכתי את זמן בישול הכרובית.
פשטידה טעימה מאד שאני ממליצה להכין.
פשטידת כרובית ותרד מתאימה מאד לארוחת הערב והיא קלה להכנה.
מאדים את הכרובית כעשר דקות במיקרו וקוצצים לקוביות קטנות.
מערבבים את הכרובית עם התרד.
מוסיפים הביצים, הגבינה המלח והפלפל ומערבבים.
מוסיפים הקמח ומערבבים.
משמנים תבנית ומעבירים הבלילה לתבנית.
מפזרים מעל פירורי גבינה צהובה.
בתנור שחומם מראש ל -180 מעלות אופים את הפשטידה כארבעים דקות.
יופי של פשטידה. תהנו!