כדורי קוקוס טבולים במרק שוקולד

קינוח פשוט וקל לארוחת הסדר, כדורי קוקוס טבולים במרק שוקולד

שתף
הדפסה
קוקוס במרק שוקולד
מה צריך

 

100 גרם קוקוס טחון
חצי כוס שמנת מתוקה – לפרווה: חצי כוס שמנת צמחית
2 כפות סוכר

גאנש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

 

מה צריך

 

100 גרם קוקוס טחון
חצי כוס שמנת מתוקה – לפרווה: חצי כוס שמנת צמחית
2 כפות סוכר

גאנש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

 

קוקוס במרק שוקולד

את כדורי הקוקוס טבולים במרק שוקולד
הכנתי לעיצוב השולחן האפור שהכנתי לכבוד חג הפסח
למגזין מגאזין לייף-סטייל אורבני "GREY TIMES"

כדורי קוקוס טבולים במרק שוקולד

אחרי שגמרתי להכין את השולחן על כל גווניו
החלטתי לשלב בקינוח צבעי שחור לבן שיתאימו לשולחן
אני אוהבת את צבעי השחור לבן והכסף
השולחן קיבל מראה חגיגי ומיוחד.
תודה מיוחדת לאחותי הנהדרת שתמיד אני יכולה למצוא אצלה
דקוריישן לשולחן כי זו "המחלה" שלה.
תמיד שולחנות האירוח שלה הם דוגמא ומופת לשולחן אירוח מדוגם.
גם הפעם לקחתי ממנה את התחתיות השחורות שמתחת לצלחות,
שעליהן הנחתי את הצלחות.
כדורי קוקוס טבולים במרק שוקולד
הקינוח הנבחר הוחלט על כדורי קוקוס
על מצע של מרק שוקולד וקישוטי קוקוס מסביב
את כדורי הקוקוס מכינים מערבוב קוקוס עם שמנת מתוקה וסוכר
לאחר הכנת הכדורים ניתן לטבול אותם בגאנש שוקולד
או כמו שאני עשיתי יצקתי את הגאנש ואת כדורי הקוקוס הנחתי מעל.
אפשר לטבול את כדורי הקוקוס בגאנש
ולהגיש בלי המרק.
כדורי קוקוס הם ממתק נהדר שהילדים אוהבים,
כדורי קוקוס מכינים ממש בקלות והם מאד טעימים.

ולמתכונים מתוקים כאן – מתכונים לקינוחים מושחתים

לעוד מתכונים לכדורי שוקולד כאן – כדורי שוקולד

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

כדורי קוקוס טבולים במרק שוקולד

כדורי קוקוס טבולים במרק שוקולד

 

מה צריך בשביל כדורי קוקוס טבולים במרק שוקולד?

100 גרם קוקוס טחון
חצי כוס שמנת מתוקה – לפרווה: חצי כוס שמנת צמחית
2 כפות סוכר

גאנש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

פרוסות קוקוס קלוי לקישוט

איך מכינים כדורי קוקוס טבולים במרק שוקולד?

מערבבים בקערה את הקוקוס עם הסוכר והשמנת המתוקה לעיסה אחידה.
יוצרים כדורים קטנים או שטוחים ושמים במקרר לחצי שעה לקירור.
בינתיים מכינים את גאנש השוקולד.
מרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד מכבים את האש ושוכחים לעשר דקות.
לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה ושמים בצד.
בעת ההגשה מוזגים מעט מגאנש השוקולד על הצלחת
מפזרים את כדורי הקוקוס
מקשטים בפסי שוקולד את כדורי הקוקוס
אם רוצים אפשר לטבול את כדורי הקוקוס בשוקולד.
מקשטים את הצלחת בפרוסות קוקוס יבשות.
פשוט וקל.

!

הכלים היפים  הם בחסות Fox Home

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים