פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער

פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער קינוח חלומי של מרנג עם הררי קצפת אוורירית מעל ופירות יער וסירופ.

שתף
הדפסה
פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער
מה צריך

לתחתיות:
3 חלבונים
1 כוס סוכר

מילוי:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר
1 קופסת פירות יער קפואים
חצי כוס סוכר

מה צריך

לתחתיות:
3 חלבונים
1 כוס סוכר

מילוי:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר
1 קופסת פירות יער קפואים
חצי כוס סוכר

פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער

פבלובה היא מלכת הקינוחים.
אנה פבלובה נולדה בסנט פטסבורג ברוסיה למשפחת איכרים, והייתה ילדה חלשה וחולנית.
ערב אחד לקחה אותה אמה לראות את "היפהפייה הנרדמת" בהופעת בלט ובאותו ערב היא החליטה שהיא רוצה לרקוד את תפקיד הנסיכה ולהופיע באותו תיאטרון.
היא למדה אצל גדולי מורי הבלט ברוסיה באותה העת, פבלובה פיתחה איכויות של יופי והייתה לסמל שהפריד אותה משאר הרקדניות.
היא הצטרפה לבלט הקיסרי, התקדמה במהירות והפכה לרקדנית הראשית הראשית

בראשית המאה ה-20 הקימה להקת בלט והחלה לסייר עימה ברחבי העולם.
כאשר הגיעה עם "מות הברבור" להופעה בניו זלינד זכתה להצלחה רבה, והומצא הקינוח פבלובה על שמה.
זוהי עוגה על בסיס מרנג עגול מקושט בקצפת ועליו פירות טריים, עוגה קלה ואוורירית, קשיחה וגם שברירית בדומה לרקדנית.
קרדיט:ויקיפדיה.

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער

אז עכשיו אתם גם יודעים למה לקינוח ההורס הזה קוראים פבלובה.
ואי אפשר בלי סיפור פרטי כמובן.
לאחי שיהיה בגן עדן יש בן שיבדל-לחיים-ארוכים.
כשהיה הילד בן חמש, אחותו הגדולה למדה בלט ויום אחד כשנכנס אחי הביתה,
ראה איך הגדולה העמידה את הקטן בעמידת מוצא של בלט ולמדה אותו צעדי בלט.
במקום הודיע אחי שממחר הילדה(!) לא הולכת יותר לחוג בלט כדי שלא תלמד את אחיה צעדי בלט(:
כן חברימים, זו היתה בדיחה ואני בכוונה מציינת את זה כי באחד הפוסטים הקודמים שלי
קבלתי הודעות מאנשים בפרטי שלא הבינו את ההומור.

פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער

פבלובה היא מלכת הקינוחים אצלנו ואני נוהגת להכין במנות אישיות.
האפשר להכין את המרנג יום לפני ולשמור בקופסה סגורה עד ערב החג.
גם את הסירופ עם הפירות אפשר להכין יום ולפני ההגשה להרכיב את המנה.

מבחר עצום של מתוקים קינוחים ועוגות
תוכלו למצוא כאן
מבחר מתכונים קינוחים ועוגות לפסח

ובתים עשויים ממצות לפסח יש לכם כבר?
רעיונות לקישוט שולחן הסדר עם הפתעות לילדים ולנכדים
הנה – בתים עשויים ממצות לפסח

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער

פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער

 

מה צריך בשביל להכין פבלובה פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער?

לתחתיות:
3 חלבונים
1 כוס סוכר

מילוי:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר
1 קופסת פירות יער קפואים
חצי כוס סוכר

איך מכינים פבלובה פבלובה מלכת הקינוחים ברוטב פירות יער?

להכנת המרנגים:
בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומפעילים במהירות בינונית כשתי דקות.
להעביר למהירות מהירה ולתת לחלבונים לתפוח.
רק אחרי שהחלבונים הופכים לעיסה תפוחה להוסיף את הסוכר כפית אחרי כפית.
בתבנית אפיה מניחים נייר אפיה. אין צורך לשמן.
עם שקית זילוף יוצרים עיגולים קטנים על נייר האפיה.
בתנור שחומם מראש ל -100 מעלות מייבשים את המרנגים שלוש שעות.
אחרי שמכבים את התנור משאירים את המרנגים בתנור עוד כשעה לפחות.
שומרים בקופסה סגורה ואטומה עד יומיים עד להגשה.

את השמנת המתוקה שמים בקערת הקצפה מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד קבלת קצפת אוורירית.
בסיר שמים את פירות היער עם חצי כוס סוכר ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה לבשל עוד כעשר דקות-רבע שעה ולהסיר מהאש. לקרר עד ההגשה.
לפני ההגשה למלא את המרנגים בקצפת אוורירית
להוסיף מעל פירות יער וזילופי רוטב.
ת ע נ ו ג ו ת!!
אתם תהנו מכל ביס. חג שמח אהובות ואהובים!

pavlova2

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים