פתיתים מושלמים בלי טעם למות

איך מכינים פתיתים מושלמים שיהיו בטעם נהדר ואחד-אחד לא נדבקים

שתף
הדפסה
מתכון לפתיתים מושלמים בלי טעם למות
מה צריך

חבילת פתיתים – 250 גרם
4 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
1 וחצי כוס מים

 

מה צריך

חבילת פתיתים – 250 גרם
4 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
1 וחצי כוס מים

 

מתכון לפתיתים מושלמים בלי טעם למות

השבוע הכנתי פתיתים אצל הבכורה.
לא משנה מה אכין, פתיתים ושניצל זה המאכל הלאומי.
לא רק אצלנו, תראו לי משפחה שלא מכינים לפחות פעם בשבוע פתיתים ושניצל.
ליד הפתיתים והשניצל יהיה תמיד קטשופ והרבה.
שנים שאני מכינה את הפתיתים, תמיד באותה צורה.
הקטנה שלנו נוראית באוכל, בדיוק כמו שאמא שלה היתה קטנה,
זה לא טעים לה, את זה היא לא אוהבת, ולא בא לי שזה הלהיט החדש
ולכי תבני מדינה עם מה הילדה תאכל לצהרים.
אני הפסקתי לחשוב מה הילדה תאכל, אני מכינה וככה הכנתי סיר פתיתים.
כשהסיר עמד על הכיריים ניגשה בתי לסיר טעמה עם כף ואמרה לבת שלה:
"מיוש, את חייבת לבוא לטעום את הפתיתים. אין להם טעם! למות כמה טעים"
בהתחלה חשבתי שלא שמעתי טוב
"מה אמרת?" שאלתי אותה
"פתיתים בלי טעם בדיוק כמו שהיית עושה כשהייתי קטנה"
"פתיתים בלי טעם??" אני מזועזעת
"אמא זו מחמאה אם עוד לא הבנת" צחקה הגדולה
אני לא כל כך צחקתי אבל חשבתי שזה יהיה רעיון נהדר
אם תראו איך מכינים פתיתים מושלמים בלי טעם למות.

הכנתי לכם גם סרטון הכנה –

הכי חשוב בהכנת הפתיתים זו ההתחלה
שמים מעט שמן בסיר, מוסיפים הפתיתים
ומטגנים אותם עד שחלקם משנים צבעם לחום

מתכון לפתיתים מושלמים בלי טעם

אחרי שמוסיפים את המים
נוצרת מסביב שכבה לבנה בבישול וזה בסדר
זה מהעמילן של הפתיתים
אם זה ממש מפריע לכם אם כף אתם יכולים להוריד את זה
אני לא נוגעת בזה ובסוף כמובן הכל מתאדה

פתיתים מושלמים

ובסוף, לא משנה איך תכיני את הפתיתים
בלי טעם, עם טעם, ככה תראה הצלחת שיש בה יותר קטשופ
אחרי שהילדה סיימה לאכול פתיתים.

galiptitim2

אגב, לעוד מתכונים של תוספות לחצו כאן
תוספות

מרק עגבניות עם פתיתים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מתכון לפתיתים מושלמים

 

מה צריך בשביל פתיתים מושלמים בלי טעם למות?

חבילת פתיתים – 250 גרם
4 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
1 וחצי כוס מים

איך מכינים פתיתים מושלמים בלי טעם למות?

בסיר יוצקים את השמן, מוסיפים את הפתיתים ומתחילים לטגן.
מטגנים את הפתיתים עד שהם נעשים שחומים.
מערבבים כל הזמן שלא ישרפו.
כשהפתיתים נעשים ממש חומים, להוסיף מים, מלח ופלפל להביא לרתיחה.
לאחר שהמים רתחו, לערבב, להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה עד שהמים יתאדו לגמרי.
אין לכסות את הסיר.
כשהמים מתאדים, מערבבים עם מזלג כדי לפורר את הפתיתים וככה יש לנו פתיתים אחד-אחד,
מושלמים לא נדבקים.

פתיתים בלי טעם למות כמה טעים!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים