מתכון לבקלאווה פרווה מבצק פילו

מתכון וסרטון הכנה איך מכינים בקלוואה חלומי פרווה מבצק פילו אלוהים כמה זה טעים!

שתף
הדפסה
מתכון לבקלאווה פרווה מבצק פילו
מה צריך

1 חבילת עלי פילו
500 גרם אגוזים טחונים
רבע כוס סוכר חום
כפית קינמון
צלוחית עם שמן

לסירופ:
3/4 כוס סוכר
כוס מים
כף לימון סחוט
מקל וניל חתוך

מה צריך

1 חבילת עלי פילו
500 גרם אגוזים טחונים
רבע כוס סוכר חום
כפית קינמון
צלוחית עם שמן

לסירופ:
3/4 כוס סוכר
כוס מים
כף לימון סחוט
מקל וניל חתוך

מתכון לבקלאווה פרווה מבצק פילו

 

מתכון לבקלאווה פרווה מבצק פילו, סרטון הכנה מדוייק, תמצאו פה:

 

 

באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב איך הכנתי 
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

בקלוואה פרווה

ואחרי שחותכים מתגלה היופי והטעם החלומי!

איך מכינים בקלוואה?

בשביל להכין את הבקלוואה שימנתי עלי פילו
ופזרתי עליהם תערובת של אגוזים סוכר חום וקינמון
קפלתי את השוליים בצדדים

בקלוואה פרווחה

גלגלתי את העלה ובסוף לקערה

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו27 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

בקלוואה פרווה

סרטון מדוייק איך עשיתי את זה תראו למעלה.
אחרי שהבקלוואה יצאה מהתנור,
תראו את יופי העלים
ואיך שהם מתפצחים בפה – אוהו זו ממש סכנת התמכרות!

לעוד מתכונים עלי פילו ממולאים מתוקים כאן
מתכונים מתוקים שמכינים עם עלי פילו

baklava5

עוד מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מתכון לבקלאווה פרווה מבצק פילו

 

 

מה צריך בשביל בקלוואה פרווה?

1 חבילת עלי פילו
500 גרם אגוזים טחונים
רבע כוס סוכר חום
כפית קינמון
צלוחית עם שמן

לסירופ:
3/4 כוס סוכר
כוס מים
כף לימון סחוט
מקל וניל חתוך

איך מכינים בקלוואה פרווה?

ראשית, מכינים תערובת מהאגוזים הסוכר והקינמון ושמים בקערה בצד.
משמנים תבנית פילו ומכסים את התבנית עם שניים עד שלושה עלי פילו.
עכשיו מתחילה מלאכת הגלגול.
כל עלה פילו נשמן עם מברשת ונפזר תערובת של אגוזים קצוצים סוכר וקינמון.
לאחר מכן נגלגל את הדף.
ראשית, נקפל את הצדדים ונגלגל לגליל ארוך.
ככה נכין כחמישה עד שישה גלילים.
נעביר אותם לתבנית עם הפילו אחד אחרי השני.
נכסה בעלה פילו מעל, נפזר תערובת אגוזים ונכסה בשלושה עלים נוספים ונשמן.
עם סכין נחרוץ קוים בעלי הפילו.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות נאפה את הפילו כחמישים דקות עד שהעלים יזהיבו.
בינתיים נכין את סירופ הסוכר.
בסיר קטן נבשל את הסוכר עם המים, הלימון ומקל הוניל.
לאחר שהסירופ רתח, נבשל על אש קטנה כעשר דקות ונשים בצד.
כשהפילו מוכן, מוציאים מהתנור ושופכים את הסירופ מעל.

אלוהים איזה חלום הבקלוואה הזה(:

חג שמח אהובות ואהובים שלי!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים