מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
צלי בשר בקר ותפוחי אדמה

צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל, מנה מושלמת לערב החג

שתף
הדפסה
צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל
מה צריך

קילו בשר כתף מס’ 5
5 כפות שמן
1 בצל חתוך לקוביות
5 גזרים חתוכים לפרוסות
10 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
6 שיני שום מקולפים
3 עלי דפנה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה  – לא חייבים
מים

לגירסה הפיקנטית –
יש להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חופן כוסברה קצוץ דק
פלפל אדום חריף חתוך לפרוסות דקות

מה צריך

קילו בשר כתף מס’ 5
5 כפות שמן
1 בצל חתוך לקוביות
5 גזרים חתוכים לפרוסות
10 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
6 שיני שום מקולפים
3 עלי דפנה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה  – לא חייבים
מים

לגירסה הפיקנטית –
יש להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חופן כוסברה קצוץ דק
פלפל אדום חריף חתוך לפרוסות דקות

צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

צלי בשר בקר ותפוחי אדמה הוא צלי נהדר.
צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל, מנה נפלאה שמבשלים אותה הכל ביחד.
הכל התחיל אצלנו בשיעור שהעברתי לתלמידים הנהדרים שלי ב"דן גורמה".
אני תכננתי ללמד אותם איך מכינים גולש של גברים וגם סיפרתי להם למה דווקא של גברים,
כי הפוסט מוקדש לנסיך שלי.

צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל החלטתי להכין
אחרי שגיליתי שבישלו לי את בשר הבקר של הצלי,
פרוסות הבשר היו כל כך רכות שאי אפשר היה להכין את המתכון של הגולש ולכן שיניתי מתכון.

באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב את המתכונים שהכנתי

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?

אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו27 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

הנה הקבוצה המופלאה שלי לפני שהתחלנו לעבוד
אתם יכולים לראות את נתחי הבשר מחכים לנו
להכנת צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

מכיוון שהייתי צריכה  לאלתר, ככה נולד לו המתכון שזכה להצלחה,
צלי בקר עם תפוחי אדמה וגזר.
פה אני מדגימה לנהדרים שלי איך מכינים

צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

בסיר טיגנתי בצל, הוספתי גזר ותפוחי אדמה, פפריקה אדומה וטיגנתי מעט את הירקות,
הוספתי מים ונתתי לזה להתבשל.

צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

אחרי שזה התבשל, הוספתי פנימה את פרוסות הבשר ובישלנו הכל ביחד. יצא חלום!
הנה מעיין ואני מגישים לאנשים צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

אתי וליאור החליטו להוסיף לבשר עוד תבלינים,
הן הוסיפו פטרוזיליה, כוסברה ופלפל חריף
ותראו איזה קסם השתיים יצרו
צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

עכשיו תחליטו גם אתם,
אם אתם מעדיפים את הגירסה הפחות חריפה
או הגירסה המתובלת והפיקנטית

בשביל עוד מתכונים לבשר ועוף לחצו כאן
מתכונים לבשר

צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

צלי בשר בקר ותפוחי אדמה

 

מה צריך בשביל צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל?

קילו בשר כתף מס’ 5
5 כפות שמן
1 בצל חתוך לקוביות
5 גזרים חתוכים לפרוסות
10 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
6 שיני שום מקולפים
3 עלי דפנה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה  – לא חייבים
מים

לגירסה הפיקנטית –
יש להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חופן כוסברה קצוץ דק
פלפל אדום חריף חתוך לפרוסות דקות

איך מכינים צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר מבושל?

משאירים את הבשר כגוש ובסיר מטגנים אותו מכל הצדדים.
אחרי הטיגון מוסיפים כליטר מים ומבשלים במשך שלוש שעות עד שהבשר נעשה רך.
לאחר בישול הבשר, מקררים אותו, פורסים לפרוסות ומניחים בצד.
מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד שמזהיב.
מוסיפים את הגזר ומטגנים כחמש דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והפפריקה האדומה ומטגנים הכל ביחד עוד מספר דקות.
מוסיפים את המלח והפלפל, עלי דפנה,יוצקים מים על הירקות,
מערבבים הכל ביחד ומביאים לרתיחה.
לאחר שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחצי שעה עד שהירקות רכים.
כשהרוטב נעשה סמיך והירקות רכים, מוסיפים את פרוסות הבשר ומבשלים הכל ביחד עוד כחצי שעה עד שעה.
הבשר יספוג את הטעמים ויהיה רך ונפלא.
מגישים את הבשר עם הירקות.

צילומים: אור הגר המוכשר

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?