סלט עלי בייבי חמוציות ואגוזי קשיו הכנתי
לכבוד יום העצמאות ה – 69 חידשתי את מלאי הסלטים,
שיהיו לנו סלטים חדשים לכבוד החג.
לכבוד החג הכנתי סלט חדש,
קל להכנה עם תיבול עדין של חומץ, שמן זית ושום.
לא משהו שצריך להתאמץ.
הולכים לסופר וקונים את השקיות הנהדרות האלה עם העלי בייבי,
שמכילים מגוון רב של עלים ועם השקית הזו נכין את הסלט.
את אגוזי הקשיו יש לקלות לפני שיהיו קריספיים בטעמם
אפשר לחמם את הקשיו על מחבת מספר דקות מכל צד
ולהשגיח שהאגוזים לא ישרפו
יש לפזר את האגוזים ממש לפני ההגשה כדי שלא יתרככו.
אפשר להכין את הסלט לפני
את חומרי הרוטב לערבב בצינצנת נפרדת
וממש לפני ההגשה לערבב הכל ביחד.
באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב את המתכונים שהכנתי
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
את כל המתכונים לסלטים תוכלו למצוא כאן –
פשוט ללחוץ על השורה המודגשת או על התמונה
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו-בואו טעים אצלי
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו
מה צריך לסלט טעים עם עלי בייבי?
1 חבילה קטנה של עלי בייבי – 400 גרם
חצי כוס חמוציות
2 כפות חומץ
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
חצי כוס אגוזי קשיו קלויים
איך מכינים את הסלט?
שמים בקערה את עלי הבייבי עם החמוציות,
את אגוזי הקשיו קולים על מחבת מספר דקות,
מערבבים את השמן זית עם החומץ שום מלח ופלפל
ולפני שמגישים יוצקים את הרוטב, מערבבים
ומפזרים מעל את אגוזי הקשיו.
אתם ממש תהנו!