שלוליות גבינה מתכון לפנקייקים קטנים.
הכנתי סרטון של פחות משתי דקות איך מכינים את הפנקייקים הנהדרים האלה שנקראים שלוליות גבינה.
בזמן האחרון יש מתכון לתינוקות שמשגע את הרשת והוא נקרא "שלוליות גבינה".
בפייסבוק יש קבוצה בשם "המתכוניה" בו מתייעצות אמהות צעירות לגבי תפריטים לתינוקות ולילדים הקטנים.
מרתק לראות את השאלות של האמהות הצעירות שפותחות את ליבן.
מאז שהמתכון לפנקייקים הקטנים שנקראים שלוליות גבינה עלו לרשת,
לא חושבת שיש ילד קטן במדינה שעוד לא טעם מהם(:
מסתבר ש"שלוליות הגבינה" הן פנקייקים קטנים שמכינים במהירות
ומתאימים לארוחת בוקר או ערב, גם לתינוקות ללא שיניים.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? אם לא, אתם מוזמנים להשתתף בהגרלה שאני מקיימת שם.
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
אני יכולה להעיד שהתינוק שלנו בן השנה מחזיק את העיגולים הקטנים האלה ביד
ואוכל אותם לארוחת בוקר.
מכינים את הפנקייקים האלה ממש במהירות, בקערית קטנה
ומכל הכמות יוצאים בערך כ-10 – 12 פנקייקים קטנים.
אכן הפנקייקים הקטנים הנקראים שלוליות גבינה זכו להצלחה אדירה
גם אצל התינוקות שלנו.
טוב, בוא נהיה מדוייקים, אחרי שגמרתי להכין,
אלה שכבר מזמן שכחו מה זה להיות תינוקות חיסלו את הפנקייקים עם נוטלה,
או עם מייפל וזה סימן שהפנקייקים הקטנים האלה עובדים לכל גיל.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו52 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
פנקייקים קטנים שלוליות גבינה מכינים ממש במהירות כמו שתראו בסרטון למעלה.
בקערה מערבבים ביצה עם סוכר, אנחנו הוספנו סוכר וניל, אפשר להוסיף תמצית וניל,
גבינה, קמח, מערבבים הכל ביחד ובמחבת חם יוצרים פנקייקים קטנים.
הם ממש טעימים ואני מציעה להכפיל כמויות
כי הם יתחסלו במהירות.
יש גם גירסת עם בננות ושיבולת שועל – לחצו למטה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
שלוליות גבינה מתכון לפנקייקים קטנים
שלוליות גבינה מתכון לפנקייקים קטנים
סוויט דוליIngredients
- 1 ביצה
- 1 כף סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 3 כפות גבינה
- 1.5 כף וחצי קמח תופח
- ספריי שמן
Instructions
- בקערית טורפים ביצה., מוסיפים סוכר וסוכר וניל ומערבבים.
- מוסיפים את הגבינה ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים
- מערבבים לבלילה אחידה.
- מחממים מחבת ומרססים בספרי שמן
- יוצקים למחבת החם כף מהתערובת
- ככה מכינים כארבע פנקייקים קטנים
- מחכים שהם יהיו מעט שחומים והופכים לצד השני
- מחכים שישחימו ומעבירים לצלחת הגשה.
- כבר שבזמן ההכנה טועמים ונהנים
- אפשר להגיש עם אבקת סוכר עם נוטלה או עם מייפל
- אבל הם טעימים גם בלי שום תוספת. תבנו.