ממתק קוקוס ליום העצמאות
ממתק הקוקוס הוא אחד מהממתקים הכי נוסטלגיים בעיני.
הממתק שאני הכי מתחברת אליו מהעבר. ממתק הקוקוס הורוד לבן,
שהיה שנים כמעט הממתק היחידי שהיה למצוא פעם.
לכבוד יום העצמאות השבעים של המדינה החלטתי להפוך את ממתק הקוקוס,
לממתק קוקוס בצבעי תכלת לבן ליום העצמאות.
להכין את ממתק הקוקוס לא היה בעיה.
שוקולד לבן, שמנת מתוקה וקוקוס ויש לנו ממתק משגע,
ממתק קוקוס נמס בפה.
קוקוס בנוסף לזה שהוא טעים יש לו יתרונות בריאותיים נהדרים.
הוא תורם לחיזוק המערכת החיסונית, תורם להעלאת רמת האנרגיה,
ובשנים שהיינו באפריקה, כבר נעשינו מומחים בלשבור קוקוס.
הילדים היו שותים עם קש את מי הקוקוס ולאט שוברים את קליפת הקוקוס.
לעוד מתכונים מיוחדים רק לחצו כאן – מתכונים ליום העצמאות
ולמתכונים מתוקים כאן – מתכונים לקינוחים מושחתים
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
את הקוקוס בצבע תכלת שפיזרתי מעל הכנתי בקלות.
תאמינו לי שזה קל להכין קוקוס צבעוני
שמים בקערה קוקוס ומטפטים טיפת צבע מאכל בצבע כחול
לובשים כפפות כי הידיים מתלכלכות מאד!
ומערבבים את הקוקוס.
משפשפים את הקוקוס בשתי הידיים עם הצבע
עד שכל הקוקוס נצבע בצבעי כחול.
ככה קל ככה פשוט.
את הקוקוס הצבעוני מפזרים מעל ממתק הקוקוס.
ממתק קוקוס ליום העצמאות