אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח

איך מכינים אנטיפטסי מתכון מנצח לירקות פריכים בתנור

שתף
הדפסה
אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח לירקות פריכים ואפויים
מה צריך

2 קישואים – חתוכים לפרוסות
2 זוקיני – חתוכים לפסים
3 גזרים – חתוכים לפסים
כרובית – חתוכה לפרחים
בטטה – חתוכה לפרוסות דקות
כרבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
4-5 שיני שום שלמות
1 ביצה טרופה
כוס פירורי לחם פנקו

 

 

סוויט טיפ

גירסה לפסח:
אפשר לוותר על פירורי הלחם בכלל ולהכין את הירקות בתנור
או לתבל בקמח מצה.

מה צריך

2 קישואים – חתוכים לפרוסות
2 זוקיני – חתוכים לפסים
3 גזרים – חתוכים לפסים
כרובית – חתוכה לפרחים
בטטה – חתוכה לפרוסות דקות
כרבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
4-5 שיני שום שלמות
1 ביצה טרופה
כוס פירורי לחם פנקו

 

 

סוויט טיפ

גירסה לפסח:
אפשר לוותר על פירורי הלחם בכלל ולהכין את הירקות בתנור
או לתבל בקמח מצה.

אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח לירקות פריכים ואפויים

אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח לירקות פריכים ואפויים
מכינים ממש במהירות וזה מסוג המנות שכולם אוהבים לאכול.
תבחרו איזה ירק שאתם רוצים,
בטטה, כרובית, קישואים, גזר
פה הכנתי פרוסות, שמן זית, מלח ופלפל – ולתנור.
אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח לירקות פריכים ואפויים אפשר גם להכין אנטיפסטי בצורה שונה.
מה דעתכם לעטוף חלק מהירקות בפירורי לחם "פנקו"
שיוצרים שכבה קריספית על האנטיפסטי
תוכלו לראות כאן, עטפתי את הקישואים בפרורי "פנקו"
שהם עבים יותר.
אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח לירקות פריכים ואפויים
בגלל שאצלנו אוהבים מאד אנטיפסטי
אני נוהגת להכין תבניות של כל ירק לחוד
כי תמיד זה מתחסל במהירות, הנה כאן דוגמא לקישואים בתבנית.

אנטיפסטי קישואים בתנור
עוד מתכון למניפת ירקות אנטיפסטי תמצאו כאן –
איך מכינים ירקות בתנור
איך מכינים ירקות בתנור בצורת מניפה?

למתכונים נוספים לירקות רק לחצו כאן
מתכונים לירקות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

ואם אתם מעוניינים להצטרף
בואו10 – רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח לירקות פריכים ואפויים

אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח

 


מה צריך בשביל אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח ?
אתם יכולים לבחור איזה ירק שאתם אוהבים

2 קישואים – חתוכים לפרוסות
2 זוקיני – חתוכים לפסים
3 גזרים – חתוכים לפסים
כרובית – חתוכה לפרחים
בטטה – חתוכה לפרוסות דקות
כרבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
4-5 שיני שום שלמות
1 ביצה טרופה
כוס פירורי לחם פנקו

גירסה לפסח:
אפשר לוותר על פירורי הלחם בכלל ולהכין את הירקות בתנור
או לתבל בקמח מצה.

איך מכינים אנטיפטסי בתנור מתכון מנצח ?

מערבבים בקערה את הירקות עם השמן המלח והפלפל.
מעבירים את הירקות מסג' עדין שיספגו כולם את הטעם.
מסדרים את הירקות בטורים ישרים בתבנית אפייה.
רצוי לסדר ירקות "קשים" בתבנית אחת וירקות "רכים" בתבנית שניה,
זמן האפייה של הבטטה והקישואים קצר יותר מאפיית הגזרים.
את הקישואים טובלים בביצה ואחרי זה בפרורי הלחם ומניחים בתבנית בתנור.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ואופים עד כשעה עד שהירקות נעשים רכים.
גם אם הירקות לא ממש רכים, עדיף שלא יהיו סמרטוטיים מדי.
מוציאים, ומגישים על צלחת ורואים איך האורחים לא מפסיקים לנשנש.

תהנו!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים