גלידה ביתית משני מצרכים בלבד
גלידה ביתית מושחתת ללא מכונה משני מצרכים בלבד, מתאימה בול לקיץ שלנו.
כבר הכנתי בעבר גלידה עם מנגו וגלידה עם שוקולד, אבל הפעם הלכתי עם השחיתות עד הסוף.
הכנתי לכם סרטון של שתי דקות איך מכינים את גלידה ביתית מושחתת ללא מכונה משני מצרכים בלבד במדוייק.
קלות ההכנה של הגלידה פשוט מדהימה.
מכינים קצפת משמנת מתוקה, מוסיפים חלב מרוכז וזהו.
שואלים אותי כל פעם אם חייבים להשתמש בחלב מרוכז לגלידה,
ואם אפשר במקום החלב להוסיף סוכר.
החלב המרוכז גורם לקצפת להיות קטיפתית והוא יוצר את המרקם הנהדר.

היתרון הנהדר של הגלידה, אחרי שהקצפת מוכנה,
מכניסים פנימה את כל הדברים שאוהבים.
שברי עוגיות, שברי וופלים, קוביות שוקולד,
אם אתם רוצים להכניס שקדים או אגוזים גם מעולה,
מכניסים הכל פנימה, מערבבים, מעבירים לתבנית סיליקון ולהקפאה.
אתם יכולים להגיש לשולחן עם צלוחיות קטנות,
וכל אחד יכין לו את המנה שהוא אוהב,
תוספת שוקולד מעל, אפשר לפזר שוקולד,
הילדים יכולים לפזר סוכריות צבעוניות, גלידה מושחתת וטעימה!
עוד מתכונים לגלידות לחצו כאן
מתכונים לגלידות
עוד מתכונים לקינוחים מושחתים תמצאו כאן
מתכונים לקינוחים מושחתים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

גלידה ביתית משני מצרכים בלבד
מה צריך לגלידה ביתית משני מצרכים בלבד?
1 שמנת מתוקה
3 כפות גדושות חלב מרוכז 39%
גירסה לגלידה פרווה:
1 שמנת מתוקה צמחית
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר
לתוספות:
שברי עוגיות, שברי שוקולד, אם אתם אוהבים אגוזים, הכל הולך!
איך מכינים הגלידה ביתית משני מצרכים בלבד?
בקערת מקסר מקציפים את הקצפת שתהיה יציבה.
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד שני סיבובים.
בשלב הזה יש לנו קצפת נפלאה.
מוסיפים שברי עוגיות, שברי שוקולד, מה שאתם אוהבים!
מערבבים ומעבירים לתבנית סיליקון.
מכסים בניילון נצמד ולמקפיא לפחות שלוש שעות.
בעת ההגשה אפשר לפזר מעל שוקולד, כדורי שוקולד, נשיקות וכל מה שיעלה בדעתכם.
להכנת גלידה פרווה:
להקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר
אחרי שהקצפת יציבה להוסיף את כל הממתקים.
איך מכינים גאנש?
1 שמנת מתוקה
200 ג' שוקולד מריר
בסיר מרתיחים שמנת מתוקה.
לאחר שרתחה מכבים את האש.
מוסיפים את השוקולד ונותנים לזה לעמוד כעשר דקות.
מערבבים הכל ביחד עד לקבלת עיסה אחידה.
מקררים במקרר עד שהנוזל הופך למוצק.
יוצקים על הגלידה.
הכלים היפים בחסות פוקס הום