עוגות גבינה אישיות אפויות
נולדו מהמחשבה, למה להכין עוגה אחת
אם אפשר להכין לאורחים מנות אישיות?
עוגות גבינה אישיות אפויות הן עוגות גבינה רכות, טעימות והכי חשוב מהירות הכנה.
תחתית ביסקוטים, עוגת גבינה בחושה וקרם קצפת וניל מעל.
כל ביס תענוגות!
מכינים את העוגות גבינה האישיות במנג'טים בתוך תבנית קאפקייקס
וככה העוגות שומרות על צורתן.
תוכלו לראות כאן בדיוק
אחרי ששמתי את שברי הביסקוויטים בתבנית
יצקתי מעל את בלילת עוגת הגבינה.
ככה הן נראו לפני שנכנסו לתנור

מעבירים למקרר לשעתיים שלוש להתקרר.

ויש לכם עוגות גבינה אישיות אפויות נהדרות!
אפשר להכין כיומיים לפני, גם לקשט עם הקצפת
ולשמור בקופסה סגורה.
בדקתי, נשארו מעולות.

רוצים לקבל מתכונים טעימים ונהדרים למייל?
רק ללחוץ כאן –
עוד מתכונים לעוגות גבינה
רק ללחוץ כאן – עוגות גבינה
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
ואם אתם מחפשים עוד מתכונים לשבועות
רק ללחוץ – שבועות
בואו הצטרפו לקבוצת האוכל שלנו
מוזמנים לכאן –
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגות גבינה אישיות אפויות
הפרוייקט בשיתוף תנובה.
סוויט טיפ:
לאחר שמכינים את העוגות האישיות, עם המנג'טים אופים בתבנית קאפקייקס,
ככה העוגיות ישמרו על הצורה.
הכמות – כ – 20 עוגות גבינה אישיות אפויות
מה צריך בשביל עוגות גבינה ?
לשכבת הביסקוויטים
כ-15 עוגיות
50 גרם חמאה
1 סוכר וניל
לשכבת הגבינה
250 גרם גבינה מסקרפונה – השף הלבן
1 שמנת חמוצה 9% – תנובה
1 כוס סוכר
2 ביצים
חצי כוס קמח תופח
להקצפה מעל
1 שמנת להקצפה קרם וניל – 250 מל' – השף הלבן
מנג'טים שמתאימים לתבנית קאפקייקס
איך מכינים עוגות גבינה ?
שמים את הביסקוויטים עם סוכר וניל בשקית ניילון ועם פטיש שניצלים שוברים את הביסקוויטים,
אפשרות נוספת – לשים את הביסקוויטים במעבד מזון ולהפעיל.
להוסיף את החמאה לפירורי הביסקוויטים ושוב שני סיבובים במערבל המזון והתחתית מוכנה.
מפזרים מנג'טים בתבנית קאפקייקס
מעבירים כף פירורי ביסקוויטים למנג'טים.
מערבבים את הגבינה עם השמנת החמוצה,מוסיפים סוכר ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את הביצים ומערבבים לבלילה אחידה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
עם כף מעבירים את הבלילה לתבניות המנג'טים.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מעבירים את העוגות לאפייה.
אופים כ-30-40 דקות, כל אחד עם חוזק התנור שלו
מוציאים ומקררים כשעתיים במקרר.
מקציפים שמנת קרם וניל ומקשטים מעל.
שיהיה חג שבועות טעים ונהדר!