טיול קולינרי לרמת הגולן הכינה לנו אפרת.
אפרת מוסקוביץ בעלת הבלוג המשובח איך להרשים את חמותך,
גרה בגולן, כשהיא מצלמת את תמונות האוכל שלה על רקע הנופים המופלאים, אני מתעלפת מהיופי.
לפני כשבוע זרקה רעיון רוצים להגיע לגולן ולאכול דברים טעימים?
אז ברור שבאנו. בריצה.
אפרת הכינה לנו יום גדוש ומלא בקולינריה ובמקומות שווים וכמו שהיא אומרת
"הגולן הוא לא שוק אוכל צפוף, הוא משתרע על שטח רחב ומדרום לצפון יש הרבה מוקדי קולינריה מעניינים".
את היום הנהדר שלנו התחלנו במרפסת של משק רגב שם מתקיים 24/7 שוק איכרים
ומכירה על בסיס אמון הדדי.
מה זה אומר? זה אומר שבחצר של משק רגב, יש מקררים עמוסים בסחורה.
ירקות, בשרים, פיצוחים, וכל מי שרוצה מגיע, יש מחירון, לפי מה שהוא קנה, שם כסף בקופסה והולך עם הסחורה.
ביקב טרה נובה – אכלתי את הזיתים הכי טעימים שאכלתי בחיים!
טעמנו שמן זית, יין ופטל צבעוני מושלם הכל אצל טרה נובה – terra nova.
ליקקנו דבש עם מכוורת יוסף.
שתינו את המיץ הכי טוב בארץ של מיצי קשת המיוצרים במושב קשת.
בית הריבות של שרה הוא פשוט חוויה.
בית קטן המכיל מעל ל-150 סוגי ריבות, חוויה שלא נגמרת.
אצל עדי מטרלו – Mattarello
אכלתי ברוסקטה עם סלמון וביצה – למות!
בריוש בטעם חלומי
ועוגת השמרים.. נו טוב, תראו בעצמכם איזה חלום היא.
במזקקת פלטר
הגישו לנו גבינות ואלכוהול שהם מכינים.
ניתן לערוך סיור במקום עם טעימות Pelter Distillery מזקקת פלטר
דוביד מנהל המטע הכי צפוני של קיבוץ אלרום,
שמניב את הדובדבנים האחרונים לעונה, הכי טריים שירדו מהעץ,
פינק אותנו בדובדבנים, אוכמניות והסברים.
דוביד גם סיפר שבימים אלה נפתח בית הארחה חדש
בקיבוץ, שמתאים למשפחות.
תוכלו להתרשם כאן – בית הארחה אל רום
בזכות הכמות העצומה של האוכמניות שקבלתי, הכנתי
עוגה בחושה עם אוכמניות פרווה
אם גם אתם רוצים חוויה קולינארית נפלאה וטעימה בגולן, כל שעליהם לעשות הוא ליצור קשר עם אפרת והיא תסדר לכם סיור חלומי.
טיול קולינרי לרמת הגולן
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לעוגות בחושות לחצו כאן
עוגות בחושות
אגב, נפתחה קבוצת ווטצאפ חדשה למתכונים
ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל