עוגת גבינה שארלוט עם פירות היא עוגה חגיגית, יפהפייה ומשגעת.
בדיוק כמו הנסיכה החדשה שהצטרפה למשפחתנו השבוע.
כן-כן, מגיע לנו מזל טוב נולדה לנו נכדה חדשה!
אוח איזו התרגשות, אבל בואו נחזור לעוגה.בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויטדולי
שארלוט, עוגת גבינה קרה, ללא אפייה, שייכת ללא ספק למחלקת העוגות המלכותיות.
אומרים גם שהיא על שם המלכה שארלוט,
אני מקדישה אותה לנסיכה החדשה שנוספת למשפחתנו.
אבל הסיפור שלנו מתחיל שבוע לפני שהנסיכה נולדה.
הכנתי את העוגה, צילמתי ושמתי במקרר.
בערב הגיעו "אנשים" לארוחת ערב והוצאתי את הארוחה בסיום,
להשוויץ כזה אתם יודעים,
כי חשבתי להגיש אותה ביומולדת שתתקיים למחרת.
לא אמרתי כף, לא אמרתי כפית, חמש דקות לא הייתי ליד העוגה,
אחד עם כף, אחת עם כפית ואחד עם מזלג! התחילו לאכול אותה
וזה סופה של כל עוגה.
ושלא תטעו, היא נראית מיליון דולר אבל פשוטה להכנה.
מסדרים ביסקוטים מסביב לתבנית.
הטריק שאני יכולה להגיד לכם, שאחרי שסידרתי את הביסקוטים,
אם הם נופלים, שמים טיפה מהקרם על הביסקוט
ומדביקים לתבנית וככה הם לא זזים.
בתחתית התבנית מסדרים גם ביסקוטים ואם צריך חותכים אותם
בשביל למלא את התבנית.
מעבירים מחצית מכמות הגבינה לתבנית
מוסיפים שכבת בישקוטים נוספת
עליהם מניחים את החצי השני של מלית הגבינה
את העוגה שומרים במקרר עד להגשה.

עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
סמוך למועד ההגשה
מניחים את הפירות מעל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לעוגות גבינה לחצו כאן
עוגות גבינה
ורוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בשביל הרושם אתם יכולים לעטוף את העוגה בסרט.

עוגת גבינה שארלוט עם פירות
סוויט טיפ
תבנית מס' 20
מה צריך בשביל עוגת גבינה שארלוט עם פירות?
חבילת בישקוטים
500 גרם גבינה לבנה 9%
1 שמנת מתוקה – 250 מל'
חצי כוס אבקת סוכר
פירות לקישוט העוגה
איך מכינים עוגת גבינה שארלוט עם פירות?
מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה.
מוסיפים את מלית הגבינה ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה.
מסדרים בתבנית את הבישקוטים בעמידה מסביב לתבנית,
מסדרים בתחתית התבנית עוד בישקוטים ואם צריך חותכים אותם מעט.
מחצית מבלילת הגבינה מצפים את הבישקוטים.
מניחים על שכבת הגבינה שכבת בישקוטים נוספת
מצפים במחצית השנייה של בלילה הגבינה.
שומרים את העוגה במקרר עד לזמן ההגשה.
סמוך לזמן ההגשה מפזרים מעל פירות
ובהחלט שומעים ואו כשמגישים את העוגה.
