מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
קראמבל פירות פרווה ללא גלוטן

קראמבל שקדים ופירות קיץ ללא גלוטן פרווה הוא קינוח מושלם

שתף
הדפסה
קראמל פירות פרווה ללא גלוטן
מה צריך

2-3 כוסות קוביות פירות מכל סוג:
שזיפים, אפרסק, ענבים, מה שתבחרו
2 שקיות סוכר וניל
הערה:
אין צורך להוסיף סוכר לפירות הסוכר החום שבקראמבל
ממתיק את המאפה.

לקראמבל
50 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר
100 גרם שקדים טחונים גס
חצי כוס סוכר חום

מה צריך

2-3 כוסות קוביות פירות מכל סוג:
שזיפים, אפרסק, ענבים, מה שתבחרו
2 שקיות סוכר וניל
הערה:
אין צורך להוסיף סוכר לפירות הסוכר החום שבקראמבל
ממתיק את המאפה.

לקראמבל
50 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר
100 גרם שקדים טחונים גס
חצי כוס סוכר חום

קראמל פירות פרווה ללא גלוטן

קראמבל פירות פרווה ללא גלוטן, הכנתי מהפירות המעוכים שנשארו במקרר.
ככה זה אתם קונים מלא פירות ובסוף הם נשארים במגירת הפירות,
אז במקום לזרוק אותם לפח, הכנתי קראמבל נהדר.
והפעם, קאמבל ללא גלוטן כי הכנתי ללא קמח, רק עם שקדים.

 

להכנת קרמבל פירות פרווה ללא גלוטן,
מוציאים מהמקרר את הפירות שנשארו מעוכים,
חותכים לקוביות קטנות ושמים בקערה עם 2 סוכר וניל.
מערבבים ומשאירים את הפירות עם הסוכר וניל בקערה.
נכון, הצילום לא משהו אבל זה בגלל שתמיד אני נזכרת להכין
בלילה את כל המאכלים הנהדרים והתאורה לא משהו.

קראמל פירות פרווה ללא גלוטן

אחרי שעתיים,
לוקחים שקדים טחונים גס, לא אבקה,
תוכלו לראות בתמונה שהשקדים טחונים גס,
מוסיפים להם סוכר חום ונטורינה,
ומערבבים הכל ביחד.
מפזרים מעל הפירות ולתנור.
קראמל פירות פרווה ללא גלוטן

אופים בתנור,
מוציאים מגישים עם גלידה
ואומרים, איזה מזל שלא זרקנו לפח את הפירות.
טעים טעים ונהדר!
קראמל פירות פרווה ללא גלוטן

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה לחצו כאן
עוגות וקינוחים פרווה

ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

קראמל פירות פרווה ללא גלוטן

קראמבל פירות פרווה ללא גלוטן


 

מה צריך בשביל קראמל פירות פרווה ללא גלוטן?

2-3 כוסות קוביות פירות מכל סוג:
שזיפים, אפרסק, ענבים, מה שתבחרו
2 שקיות סוכר וניל
הערה:
אין צורך להוסיף סוכר לפירות הסוכר החום שבקראמבל
ממתיק את המאפה.

לקראמבל
50 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר
100 גרם שקדים טחונים גס
חצי כוס סוכר חום

שמים בקערה את קוביות הפירות,
מפזרים עליהם את סוכר הוניל ונותנים לפירות לעמוד כשעה עד שעתיים.
אין צורך להוסיף סוכר כי יש לנו סוכר בקראמבל שנותן גם מתיקות.
משמנים תבנית ומשטחים את הפירות בתבנית.
מכינים את הקראמבל.
מערבבים את הנטורינה עם השקדים והסוכר לפירורים עבים
ומפזרים מעל.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הקראמבל לחצי שעה
מוציאים, אפשר להגיש חם או קר.
אצלנו נשאר במקרר יומיים והיה פשוט מצויין.
אפשר להוסיף כדור גלידה או קצפת בעת ההגשה.
טעים טעים!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?