את חטיפי פיצה מבצק עלים הכנתי עם טריק היסטרי אבל לפני זה וידוי. נכון, קוראים לי סוויט דולי ואני אלופת המטבח, אבל אני הכי אמא. כשהטלפון מצלצל ואומרים לי בצד השני
"אימוש, אתם בבית? אנחנו קופצים עוד שעה" אני מקבלת בלאק אאוט. בחיי. לשניות אני מתבלבלת ואומרת לעצמי "אוי, מה אכין להם לאכול??" רצה למקרר, פותחת ונרגעת. בזמן האחרון יש לי במקרר קבוע את הבצקים של שמרית, הוצאתי אחד ואף אחד לא יעצור אותי!
אני אוהבת לעבוד עם הבצק של שמרית כי לא צריך להפשיר את הבצק. בצק טרי- מצונן שנמצא במקרר, מרודד כבר על נייר אפיה, מוכן לעבודה במהירות. הכי פשוט, הכי קל וידעתי שארוחת הערב שלי מסודרת.
כבר כמה זמן ראיתי ברשת את הפטנט של להכין חטיפי פיצה עם תבנית קוביות קרח, והחלטתי הפעם להכין את המתכון לילדים עם בצק עלים.
כדי שתראו בדיוק כמה שזה פשוט הכנתי לכם סרטון
על תבנית קוביות קרח מניחים בצק עלים,
בשקעים שמים גבינה צהובה,
זיתים ורוטב פיצה.
מכסים ביריעת בצק נוספת,
הופכים את הבצק על נייר אפיה
מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום ולתנור.
גג חצי שעה בתנור וחטיפי הפיצה שלכם מוכנים!
מזל שהכנתי מראש כמות כפולה,
כי הם פשוט חוסלו!
בימים אלה שמרית מארגנת לכם יופי של פרסים עם אתגר ארוחת הערב. צלמו ושתפו בפייסבוק או באינסטגרם את המתכון שלכם לארוחת ערב מפתיעה עם הבצקים המצוננים של שמרית,הוסיפו טריק היסטרי ותייגו את הפוסט
#אתגר_ארוחת_הערב אפשר לזכות בפרסים מפתיעים פרטים נוספים תמצאו באתר שמרית.
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
משתמשים בתבנית לקוביות קרח יבשה לחלוטין.
מוציאים מהמקרר בצק עלים מצונן של שימרית.
פותחים את הבצק חותכים מלבן ומניחים על התבנית.
מותחים את הבצק שיכסה את שוליי התבנית.
עם האצבע יוצרים שקעים בתוך התבנית.
בכל שקע שמים גבינה צהובה, עיגול זית,
וכפית רוטב פיצה.
מורחים ביצה טרופה על שולי הבצק ובאמצע.
מכסים במלבן בצק עלים מעל.
עם מארוך מהדקים את הבצק
חותכים את שאריות הבצק.
על נייר אפייה, הופכים את תבנית הקרח
ובזהירות מרוקנים את התבנית מהבצק.
מורחים ביצה טרופה על הבצק ומפזרים שומשום מעל.
לתנור שחומם ל – 180 מעלות מכניסים את תבנית האפייה
ואופים את הבצק כחצי שעה.
מוציאים, חותכים לריבועים ונהנים מחטיפי פיצה.
בתיאבון!