דייסת שיבולת שועל תפוח וקינמון הכנתי בהמלצת ליזה.
בתקופת החגים חטפתי מגה דלקת גרון. קיבלתי סוגים שונים של אנטיביוטיקה,
שחלקם לא השפיעו והייתי חלשה כמו עלה נידף ברוח.
שכבתי בספה בסלון גמורה מחולשה, לא אכלתי ולא שתיתי,
כבר מרוב שלא היה לי טעם בפה וידעתי שאני חייבת הצלה מיידית,
ואז נזכרתי בליזה.
ליזה מטפלת באנשים בשיאצ'ו, דיקור סיני, כוסות רוח,
ליזה היא המלאך בלבן בשבילי.
היא הגיעה, עשתה לי טיפול בכוסות רוח, דיקור אמרה לי לנוח והלכה.
חצי שעה אחרי שהלכה, קמתי מלאת כוחות אכלתי, שתיתי וחזרתי לעצמי.
אם קצת תיבהלו מהמושג "כוסות רוח" אגיד לכם שאין לכם מה להיבהל.
זו כבר פעם שנייה, שהטיפול ב"כוסות רוח" מחזיר אותי לחיים או מחזיר לי את האנרגיות.
זה פשוט מדהים. זה הוציא לי מהגוף את כל הרעלים.
ליזה לא שילמה לי שאספר לכם, וזה לא מדור פרסומי,
היא פשוט עשתה לי כל כך טוב,
שאמרתי שאני חייבת לספר לעולם איך הבחורה הזו פשוט הצליחה לי את החיים.
ככה אני מרגישה. ואם תוכל לעזור גם לכם, זכיתם.
ליזה המליצה לי לחיזוק הגוף לאכול כל מיני דברים,
אחת ההמלצות היתה "תכיני לך דייסה חמה, בריאה כזו עם שיבולת שועל."
אז קמתי והכנתי לי דייסה עם תפוח וקינמון, דייסה טבעונית נהדרת.
אני הוספתי תפוח לדייסה וגם מיץ תפוחים אותו הכנתי
ע"י ריסוק התפוח בבלנדר עם מים. תהנו אהובות ואהובים
ותאמינו לי רק בריאות. בריאות-בריאות-בריאות!
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו3 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים מתכונים טבעוניים נוספים?
תמצאו כאן – מתכונים טבעוניים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
והכי אני אוהבת לקבל את התמונות שלכם
עם התוצרים. בבקשה. תודה ורדית!
דייסת שיבולת שועל תפוח וקינמון
מה צריך בשביל דייסת שיבולת שועל תפוח וקינמון?
חצי כוס שיבולת שועל רגילה-דקה
1 תפוח מגורד
כוס מים
כוס מיץ תפוחים
כף צימוקים
כף דבש/סילן
כפית קינמון
איך מכינים דייסת שיבולת שועל ?
חוצים את התפוח ומוציאים את הגרעינים. לא מקלפים את הקליפה.
מגרדים את התפוח על מגרדת
או שמים בבלנד כוס מים עם תפוח וטוחנים לבלילה אחידה.
שמים בסיר את שיבולת השועל עם המים, מיץ התפוחים וכל יתר המוצרים
ומביאים לרתיחה. מערבבים מדי פעם.
אחרי שהתערובת רתחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשר דקות
עד רבע שעה עד שהדייסה מסמיכה ושיבולת השועל מתרככת.
מעבירים לצלחת ואוכלים חם.
דייסת שיבולת שועל תפוח וקינמון נהדרת!