מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פרווה

עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פרווה עוגיות קרצ'יות נהדרות

שתף
הדפסה
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פרווה
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פרווה

עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פרווה הן עוגיות טעימות ופריכות.

השבוע, הלכתי לבקר חברה ועד שמצאתי מקום חנייה לקח לי זמן.
בסוף מצאתי מקום שנראה לי מתאים ולידו עמד אדם מבוגר.
שאלתי אותו "אתה חושב שאני נכנסת פה?"
"כן בטח, אבל תעשי מה שאני אומר לך"
הוא אמר ימינה, אני סובבתי את ההגה שמאלה,
הוא אמר שמאלה אני סובבתי ימינה ואחרי שיצאתי מהאוטו אמר לי,
"אני רואה שאת לא ממושמעת וכל הכבוד לבעלך שאיתך בטח כבר מעל לעשרים שנה"
"שלושים, אבל בוא, גם אני לא מלקקת דבש" צחק בקול
"אני יכולה לעזור לך?" שאלתי " אתה עומד פה.."
לא היה לי נעים להגיד שהוא נראה לי קצת אבוד
"אני אגיד לך את האמת? אני לא זוכר איפה החניתי את האוטו.."
"אוי, אולי תצפצף ותמצא אותו?"
"כבר ניסיתי לא הולך"
"אתה רוצה שאקח אותך לחפש אותו?"
"לא-לא, אני אלך ברגל בטוח הוא פה ברחוב"
ככה הלכנו איזה חמישים מטר והוא באמת מצא את האוטו שלו ונפרדנו.
אז גם לי יש צימוק בשבילכם עם העוגיות הנהדרות האלה.
עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים, מהירות הכנה, פריכות ונהדרות.

עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פרווה

לעוד מתכונים של עוגיות רק ללחוץ כאן – מתכונים לעוגיות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו8 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פרווה

עוגיות שיבולת שועל פרווה


סוויט טיפ:
כל המידות בכוס בינלאומית
כמות – כ-30 עוגיות

מה צריך בשביל עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פרווה ?

200 גרם נטורינה
שלושת רבעי כוס קמח
כוס סוכר חום
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
2 ביצים
1 כוס צימוקים כהים

איך מכינים עוגיות שיבולת שועל פרווה?

שמים בקערה נטורינה, סוכר וביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ושיבולת השועל ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים הכל ביחד.
התערובת רכה מאד וזה בסדר.
מחממים תנור ל -180 מעלות.
מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה.
מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים קטנים, משטחים אותם ומניחים בתבנית.
יש להשאיר לפחות 5 ס"מ רווח בין העוגיות כי הן מתפשטות בזמן האפיה.
אופים את העוגיות כעשרים עד שלושים דקות, תלוי בחוזק התנור.
כשהעוגיות משחימות בקצוות, תנו להן עוד חמש דקות ותכבו את התנור.
מוציאים מהתנור, טועמים, אומרים בואו נחכה שנתקרר ובינתיים נטעם עוד עוגיה,
בעוגיה השלישית מקללים ואומרים, למה לא הכנתי כמות כפולה??!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?