3 תפוחי אדמה בינוניים
3 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים
1 שמנת לבישול – 250 מל'
100 גרם גבינת מוצרלה חתוכה לריבועים קטנים
50 גרם גבינה מלוחה
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 סלסלת פטריות טריות – פטריות חורש או שמפניון
1 בצל חתוך לריבועים
5 כפות שמן
מלח ופלפל שחור לטעם
המתכון מתאים לתבנית בינונית 20X30
או שתי תבניות אינגליש קייק
3 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים
1 שמנת לבישול – 250 מל'
100 גרם גבינת מוצרלה חתוכה לריבועים קטנים
50 גרם גבינה מלוחה
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 סלסלת פטריות טריות – פטריות חורש או שמפניון
1 בצל חתוך לריבועים
5 כפות שמן
מלח ופלפל שחור לטעם
המתכון מתאים לתבנית בינונית 20X30
או שתי תבניות אינגליש קייק
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות ללא גלוטן תהייה נהדרת לאירוח לכבוד נר אחרון של חנוכה או לאירוח בשבועות כי היא פשטידה נהדרת.
כמה היא נהדרת? תראו והכי כיף לקבל כאלה הודעות
במקום לטגן לביבות הכנתי לכם פשטידת תפוחי אדמה ופטריות חלבית,
נהדרת וקלה הכנה וללא טיפת קמח. הפשטידה ללא גלוטן.
הטריק הנהדר שבגללו תפוחי האדמה בפשטידה יוצאים מאד רכים,
אני בישלתי את תפוחי האדמה לפני האפייה כחצי שעה.
שיהיו רכים אבל לא במצב של פירה.
מועכים אותם שיהיו חתיכות, או חותכים לריבועים
ומוסיפים את כל יתר המצרכים,
וככה נוצרת לנו פשטידה נפלאה מלאה בטעמים.
מחפשים עוד מתכונים לשבועות?
מתכונים לשבועות
הפשטידה חלבית עם מוצרלה שנמסה בזמן האפייה, גבינה מלוחה שמוסיפה טעם וגבינה צהובה שמפזרים מעל הפשטידה. חגיגה של טעמים בפה.
מחפשים עוד מתכונים לפשטידות
בבקשה לחצו כאן – מתכונים לפשטידות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו9 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
מה צריך
3 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים
1 שמנת לבישול – 250 מל'
100 גרם גבינת מוצרלה חתוכה לריבועים קטנים
50 גרם גבינה מלוחה
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 סלסלת פטריות טריות – פטריות חורש או שמפניון
1 בצל חתוך לריבועים
5 כפות שמן
מלח ופלפל שחור לטעם
איך מכינים
נתחיל עם הפטריות.
שמים בסיר שמן ואת קוביות הבצל ונטגן את הבצל.
את הפטריות יש לחתוך לחתיכות קטנות,
כשהבצל שחום, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כעשר דקות.
מורידים מהאש ומניחים בצד.
מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם במים רותחים.
מבשלים כחצי שעה עד שהם מתרככים אולם לא מתפוררים.
מוציאים, מועכים או חותכים לקוביות ממש קטנות.
לקערת תפוחי האדמה נוסיף את הגבינות,הביצה, הפטריות והשמנת לבישול.
מהגבינה הצהובה תשאירו 2 כפות לפיזור מעל הפשטידה.
נוסיף מלח ופלפל שחור ונערבב הכל ביחד.
תשמנו תבנית במעט שמן זית
מעבירים לתבנית את כל הבלילה, מפזרים מעל פתיתי גבינה צהובה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
ואופים כחמישים דקות עד שעה.
מגישים חם. פשטידה חלומית ונהדרת!
רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן
הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!
באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם
מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי SWEET DOOLY
תודה רבה!!
עוד דברים טובים מהסוויט