חביתת קישואים מהירה ללא גלוטן

חביתת קישואים או לביבת קישואים ענקית על מחבת

שתף
הדפסה
חביתת קישואים מהירה ללא גלוטן
מה צריך

2 קישואים
1 תפוח אדמה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

סוויט טיפ

סוויט טיפ:
אני טחנתי את הירקות במעבד מזון כולם ביחד
עירבבתי עם הביצים ולמחבת,
אם אתם מתעכבים יש לסחוט קודם את הירקות.

מה צריך

2 קישואים
1 תפוח אדמה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

סוויט טיפ

סוויט טיפ:
אני טחנתי את הירקות במעבד מזון כולם ביחד
עירבבתי עם הביצים ולמחבת,
אם אתם מתעכבים יש לסחוט קודם את הירקות.

חביתת קישואים מהירה ללא גלוטן

חביתת קישואים מהירה ללא גלוטן הכנתי בחנוכה, כשנמאס לי מהטיגונים.
הכנתי את הבלילה של הקישואים עם הירק והפטרוזיליה והקטע של הטיגונים די נמאס לי, החלטתי שאני מכינה חביתה אחת גדולה מכל הבלילה.

באינסטגרם הדגמתי איך הפכתי את החביתה
בואו תראו כאן – חביתת קישואים באינסטגרם

כדי שהחביתה תתבשל היטב משני הצדדים, מבשלים אותה על אש נמוכה מצד אחד, כדי לראות אם החביתה מוכנה, "מזיזים" את המחבת מצד לצד ואם החביתה רוקדת במחבת, יופי, אפשר להפוך אותה.

שמים צלחת על המחבת ופשוט הופכים. מחזירים למחבת ומבשלים עד שהחביתה מוכנה. תוכלו לראות פה בדיוק איך עשיתי את זה.

 

 

חביתת קישואים מהירה ללא גלוטן

עוד מתכונים לירקות תמצאו כאן
מתכונים לירקות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו6 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

חביתת קישואים מהירה ללא גלוטן

 

חביתת קישואים מהירה ללא גלוטן


סוויט טיפ:
אני טחנתי את הירקות במעבד מזון כולם ביחד
עירבבתי עם הביצים ולמחבת,
אם אתם מתעכבים יש לסחוט קודם את הירקות.

מה צריך לחביתת קישואים מהירה ללא גלוטן?

2 קישואים
1 תפוח אדמה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

איך מכינים חביתת קישואים מהירה ללא גלוטן?

מגרדים את הקישואים ואת תפוח האדמה.
אפשר לשים את הירקות במעבד מזון ולהפעיל מספר שניות,
זה בדיוק מה שאני עשיתי.
שמים בקערה את הירקות, מוסיפים את הפטרוזיליה
מוסיפים ביצים, מלח ופלפל ומערבבים הכל ביחד.
מחממים מחבת ומשמנים טיפה בשמן,
כשהמחבת חם יוצקים את הבלילה למחבת,
מנמיכים את האש ומבשלים על אש בינונית מספר דקות.

בודקים עם מזלג ככה בצד אם הצד שלמטה נאפה,
וכדי להיות בטוחים, מרימים את המחבת ומנסים להזיז מעט את החביתה.
בשלב הזה לוקחים צלחת,
מניחים על המחבת מלמעלה אומרים שלוש ארבע והופכים את החביתה על הצלחת.
מחליקים את החביתה בחזרה למחבת ומבשלים עוד מספר דקות עד שהחביתה מוכנה.
בתיאבון אהובות ואהובים!

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים