מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
מרק בצל טבעוני פרווה מושלם

טיפים ומדריך איך מכינים מרק בצל פרווה מושלם

שתף
הדפסה
מרק בצל טבעוני פרווה מושלם
מה צריך

4 בצלים גדולים מקולפים, חתוכים לפרוסות
רבע כוס שמן
2 כפות קמח
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כוס-כוס וחצי יין לבן
4 כוסות מים
1 גרגר הל – לא חובה

סוויט טיפ

תקראו את המדריך המפורט שכתבתי 
יש בו המון טיפים.

מה צריך

4 בצלים גדולים מקולפים, חתוכים לפרוסות
רבע כוס שמן
2 כפות קמח
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כוס-כוס וחצי יין לבן
4 כוסות מים
1 גרגר הל – לא חובה

סוויט טיפ

תקראו את המדריך המפורט שכתבתי 
יש בו המון טיפים.

מרק בצל טבעוני פרווה מושלם

מרק בצל טבעוני פרווה מושלם הוא המרק הכי שמתאים לחורף.
אין כמו מרק בצל סמיך וטעים שאוכלים עם טוסט ליד.
אני הכנתי את המרק פרווה במיוחד והוא מתאים לפתוח כל ארוחה.
כמובן שהכנתי לכם סרטון איך מכינים מרק בצל.

לפני שתתחילו להכין את מרק הבצל הנה מדריך מסודר איך להכין מרק בצל מושלם.

את הבצל חותכים לפרוסות עגולות ומאדים עם שמן.
כשאני אומרת לאדות זה אומר על אש קטנה קטנה לפחות חצי שעה או ארבעים דקות,
לאט לאט לאט עד שהבצל משנה את צבעו,
מתקרמל ונעשה חום. אל תמהרו זה השלב הכי קריטי.
אל תעזבו את הסיר לבד! תערבבו כל הזמן, זה מה שאני עשיתי.
מהכמות הגדולה של הבצל תישאר לכם רבע כמות של בצל מקורמל ומאודה, זה בסדר.
כשמוסיפים את הקמח, מערבבים כדי שלא יהיו גושים ורק אחרכך מוסיפים את המים.
מוסיפים את היין, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
אני הוספתי גרגר אחד של הל להשבחת טעם המרק אתם לא חייבים.
גם אחרי שהמרק התבשל כחצי שעה, תשאירו אותו ככשעה שעתיים בסיר סגור,
הטעמים יספגו והוא יהיה מושלם!
עם טוסטים קטנים ליד זה עוד יותר מושלם.

גירסה חלבית –
אם אתם לא בעניין של מרק פרווה – אפשר לטגן את הבצלים עם חמאה,
ולהכין טוסטים עם גבינה צהובה ולהגיש.

מרק בצל טבעוני פרווה מושלם

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים מתכונים נוספים למרקים?
תמצאו כאן – מתכונים למרקים

ואם אתם מעוניינים להצטרף
בואו12 – רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מרק בצל טבעוני פרווה מושלם

מרק בצל טבעוני פרווה מושלם


סוויט טיפ:
תקראו את המדריך המפורט שכתבתי 
יש בו המון טיפים.

מה צריך למרק בצל טבעוני פרווה מושלם?

4 בצלים גדולים מקולפים, חתוכים לפרוסות
רבע כוס שמן
2 כפות קמח
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כוס-כוס וחצי יין לבן
4 כוסות מים
1 גרגר הל – לא חובה

איך מכינים מרק בצל טבעוני פרווה מושלם?

יוצקים שמן לסיר מעבירים את הבצלים ומתחילים לטגן
על אש נמוכה נמוכה.
מטגנים ומערבבים מדי פעם שהבצל לא ישרף.
מטגנים עד שהבצל ממש שחום.
התהליך של אידוי הבצל יכול לקחת חצי שעה ולפעמים ארבעים דקות.
לאט. זה שם המשחק.
מוסיפים קמח לבצל ומערבבים הכל ביחד,
מוסיפים מים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה,
מוסיפים את היין מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה חצי שעה.
מבשלים עם מכסה סגור.
ניתן להוסיף את גרגר ההל אבל לא חייבים.
לאחר כחצי שעה של בישול סוגרים את האש,
נותנים למרק לעמוד עוד כשעה-שעתיים שיספוג את כל הטעמים.
מכינים טוסטים ליד ומגישים.
מרק חורף מושלם!

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?