מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה

עוגת תפוזים ופרג רכה, עסיסית בתבנית כמו של פעם

שתף
הדפסה
עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה
מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
2 אבקת סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
200 גרם פרג טחון – טרי
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפייה.

לפיזור מעל – אבקת סוכר

סוויט טיפ

הכמות מתאימה לתבנית בירקמן ל – 6 עוגות אישיות או
תבנית 24.
כדי ליצור ניגודים בעוגה נחלק את הבלילה לשתי קערות
באחת נוסיף את הפרג ואת הבלילה השנייה נשאיר בהירה.
חשוב מאד להשתמש בפרג טרי.

מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
2 אבקת סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
200 גרם פרג טחון – טרי
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפייה.

לפיזור מעל – אבקת סוכר

סוויט טיפ

הכמות מתאימה לתבנית בירקמן ל – 6 עוגות אישיות או
תבנית 24.
כדי ליצור ניגודים בעוגה נחלק את הבלילה לשתי קערות
באחת נוסיף את הפרג ואת הבלילה השנייה נשאיר בהירה.
חשוב מאד להשתמש בפרג טרי.

עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה

עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה, רכה, עסיסית ונהדרת, היא עוגת חורף מושלמת!
זוכרים שהיינו קטנים לכולם היה בבית סיר פלא והעוגות היו יוצאות עם חור באמצע?
בטח זוכרים, אבל אז, לא היה צריך לעשות משלוח לילדים, כמו היום, עם כל עוגה.
מצאתי את התבנית המושלמת, שיש בה גם חור באמצע,
וגם אפשר לאפות ביחד כמה עוגות.

כדי שתוכלו לראות איך בדיוק הכנתי את העוגות הכנתי לכם סרטון

 

 

את העוגות הכנתי בשיטת עוגות שיש, שמערבבים בין שתי התערובות.
חלק מהעוגות ערבבתי את התערובות וחלק השארתי בצבעים של לבן/שחור.

עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה

העוגות יצאו מהתנור

עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה

נשלפו בקלות מהתבנית.
מסתבר שלא חייבים לשמן את התבנית
ועדיין נשלפות מהתבנית בקלות.
עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה

בגלל פיזור החום המעולה של התבנית,
אחרי עשרים דקות הריחות מילאו את הבית,
בדקתי והעוגות היו מוכנות.
תשגיחו גם אצלכם לא לייבש את העוגות,
אחרי עשרים דקות תבדקו אם העוגות מוכנות.עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה

ועוד איזה עוגות!
אלוהים כמה שאני אוהבת פרג ועוגת תפוזים בכלל זו אהבה,
אז אם אפשר לשלב בין השניים מה טוב.
עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה, רכה, עסיסית, חלומית!

עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה

על מנת שגם אתם תוכלו להינות מהתבנית
קיבלתם 25% הנחה על כל המוצרים של המותג Birkmann.
שם קופון: SWEETDOOLY
בואו – תוכלו לבחור מה שאתם רוצים – כאן
ההנחה בתוקף עד 31.1.2020

עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לעוגות בחושות לחצו כאן
עוגות בחושות

ואם אתם מעוניינים להצטרף
בואו12 – רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה

עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה


סוויט טיפ:
הכמות מתאימה לתבנית בירקמן ל – 6 עוגות אישיות או
תבנית 24.
כדי ליצור ניגודים בעוגה נחלק את הבלילה לשתי קערות
באחת נוסיף את הפרג ואת הבלילה השנייה נשאיר בהירה.
חשוב מאד להשתמש בפרג טרי.

 

מה צריך לעוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה?

3 ביצים
1 כוס סוכר
2 אבקת סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
200 גרם פרג טחון – טרי
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפייה.

לפיזור מעל – אבקת סוכר

איך מכינים עוגת תפוזים ופרג בחושה פרווה?

שמים במיקסר את הביצים, הסוכר, סוכר וניל ומקציפים לפחות חמש דקות
לקצף בהיר ותפוח.
מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מחלקים את התערובת לשתי קערות.
בקערה אחת נוסיף את הפרג ונערבב.
משמנים את התבנית היטב.
יוצקים שכבה ראשונה של בלילה עם פרג.
עליה ניצוק מעט שכבה בלילה לבנה
שכבה נוספת של בלילת פרג
שכבה אחרונה של בלילה לבנה.
ניתן לערבב עם כפית את הבלילות.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית,
אופים כעשרים-עשרים וחמש דקות.
הריח שמתפשט בבית הורס, תשמרו על העוגות.
להוציא, לקרר, לפזר אבקת סוכר ובתיאבון.

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?