עוגיות שיבולת שועל ושזיפים פרווה

עוגיות שיבולת שועל ושזיפים שמתאימות לט"ו בשבט

שתף
הדפסה
עוגיות שיבולת שועל ושזיפים פרווה
מה צריך

200 גרם נטורינה
כוס סוכר חום
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
שלושת רבעי כוס קמח
2 ביצים
1 כוס שזיפים יבשים כ – 10 יחידות

מה צריך

200 גרם נטורינה
כוס סוכר חום
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
שלושת רבעי כוס קמח
2 ביצים
1 כוס שזיפים יבשים כ – 10 יחידות

עוגיות שיבולת שועל ושזיפים פרווה

מתחילים את השבוע עם עוגיות בריאות, עוגיות שיבולת שועל ושזיפים פרווה.

השבוע קבלתי טלפון,
"אמא, יכולה להכין לי את העוגיות שיבולת שועל
שהכנת פעם עם צימוקים? העוגיות היו נורא טעימות"
"אין שום בעיה, אכין לך"
מדליקה תנור, פותחת מקרר, מוציאה נטורינה, ביצים
ואז את מגלה שאין צימוקים בבית.
נו-באמת! נראה לכם שאצא עכשיו מהבית,
בשביל לקנות צימוקים?!
מחפשת בארון ומוצאת שזיפים שחורים ללא חרצנים.
אוח הם טעימים! אני משתמשת בהם בדרך כלל להכין קומפוט,
אבל בטוחה שאם אכין עוגיות הן יהיו גם נהדרות.
מעניין אם ישימו לב, אני חושבת בלב.
והאמת, לא ממש שמו לב.

 

עוגיות שיבולת שועל ושזיפים פרווה

לעוד מתכונים של עוגיות רק ללחוץ כאן – מתכונים לעוגיות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו13 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

עוגיות שיבולת שועל ושזיפים פרווה

עוגיות שיבולת שועל ושזיפים פרווה


סוויט טיפ:
כל המידות בכוס בינלאומית
כמות – כ-30 עוגיות

מה צריך לעוגיות שיבולת שועל ושזיפים פרווה?

200 גרם נטורינה
כוס סוכר חום
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
שלושת רבעי כוס קמח
2 ביצים
1 כוס שזיפים יבשים כ – 10 יחידות

איך מכינים עוגיות שיבולת שועל ושזיפים פרווה?

שמים בקערה נטורינה, סוכר, סוכר וניל וביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ושיבולת השועל ומערבבים לתערובת אחידה.
חותכים את השזיפים לריבועים קטנים.
מוסיפים את השזיפים ומערבבים הכל ביחד.
התערובת מעט רכה וזה בסדר.
מחממים תנור ל -180 מעלות.
מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה.
מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים קטנים, משטחים אותם ומניחים בתבנית.
יש להשאיר לפחות 5 ס"מ רווח בין העוגיות כי הן מתפשטות בזמן האפייה.
אופים את העוגיות כעשרים עד שלושים דקות, תלוי בחוזק התנור.
כשהעוגיות משחימות בקצוות, תנו להן עוד חמש דקות ותכבו את התנור.
מוציאים מהתנור, טועמים, אומרים ראבק הצליח לי!
בודקים גם בעוגיה השנייה ובשלישית אומרים יש גבול(:
שיהיה חג שמח אהובות ואהובים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים