תבשיל חיטה טבעוני נהדר

תבשיל חיטה טבעוני לחלוטין מוסיף טעם לכל ארוחה

שתף
הדפסה
תבשיל חיטה טבעוני נהדר
מה צריך

1 בצל חתוך לריבועים
4 כפות שמן
2 כוסות חיטה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
4-5 כוסות מים

סוויט טיפ

על כל כוס חיטה יש להוסיף 2 כוסות מים לפחות.
תבדקו אחרי כשעה אם צריך להוסיף מים.

מה צריך

1 בצל חתוך לריבועים
4 כפות שמן
2 כוסות חיטה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
4-5 כוסות מים

סוויט טיפ

על כל כוס חיטה יש להוסיף 2 כוסות מים לפחות.
תבדקו אחרי כשעה אם צריך להוסיף מים.

תבשיל חיטה טבעוני נהדר

תבשיל חיטה טבעוני נהדר מתאים לכל ארוחה.
לפני שנים היתה לי עוזרת שסיפרתי עליה כבר כאן – עוגת שוקולד עם עוגיות אוראו
כי לפי המפתח שהיתה פותחת את הדלת, הייתי מכוונת שעונים.
רבע לשבע בול! הדלת נפתחת. אמיתי, שעון שוויצרי פראייר לידה.
אבל האישה נסעה אחרי הבן שלה לארץ רחוקה ואני נשארתי נטולת עוזרת.
גם על אלה שבאו והלכו שמעתם,
ואולי-אולי סוף סוף נמצאה הישועה עם מותק של בחורה,
שהגיעה השבוע.

בלי להסס הרימה, הזיזה ואני עצרתי הכל ועזרתי לה,
כי ראיתי שאם לא אעזור לה היא לא תצא מהבית.
ובזמן שהיא היתה פה, היה סיר של תבשיל חיטה על האש,
כי הוא מתבשל לאט לאט שעה ואפילו יותר.

הטריק ההיסטרי של ההכנה הראשונית,
לצבוע את המים בחום וזה על ידי טיגון הבצל עד לגוון חום כהה.
בזהירות, כי הוא עלול להישרף ולכן על אש נמוכה טגנו את הבצל.
אחרי שהוא שחום ממש, מוסיפים מים ונותנים למים רתיחה,
כשהמים חומים מכניסים את החיטה לבישול ארוך.

 

תבשיל חיטה טבעוני נהדר

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו13 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

אם אתם מחפשים עוד מתכונים לשבת
בבקשה – מתכונים לשבת

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

תבשיל חיטה טבעוני נהדר

תבשיל חיטה טבעוני נהדר


סוויט טיפ:
על כל כוס חיטה יש להוסיף 2 כוסות מים לפחות.
תבדקו אחרי כשעה אם צריך להוסיף מים.

מה צריך לתבשיל חיטה טבעוני נהדר ?

1 בצל חתוך לריבועים
4 כפות שמן
2 כוסות חיטה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
4-5 כוסות מים

איך מכינים תבשיל חיטה טבעוני נהדר?

בסיר יוצקים שמן מוסיפים את קוביות הבצל החתוך
ומטגנים על אש קטנה עד שהבצל שחום אבל ממש.
מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה שהמים יהיו ממש חומים.
שוטפים את החיטה היטב לפני ומוסיפים לסיר עם המים,
מוסיפים עוד מים מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.

לאחר שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים.
אתם תדעו שזה מוכן כאשר הגרגרים יהיו חומים ורכים.
שיהיה לכם המון בתיאבון אהובות ואהובים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים